Unødvendig fortsættelse

2.0
Så er den unødvendige fortsættelse af Independence Day kommet! Her er mine tanker...

Gode ting:
Filmen er faktisk underholdende nogle gange, og der er også nogle fine actionscener i filmen. De visuelle effekter er også overraskende gode i det meste af filmen. Jeff Goldblum er også tilbage og gør det faktisk okay godt, og er dermed en af de få lyspunkter i filmen. Det var det.

Dårlige ting:
Mange af de nye karakterer er utrolig kedelige. Der er ikke en eneste hvor man tænker: ham vil jeg gerne se igen! Og ikke nok med det, så bliver filmen bare ved med at introducere nye karakterer hele tiden, og du sidder bare og undrer dig over hvorfor, at de er med. Så er filmen også bare dårligt instrueret (nogle af dialogerne er virkeligt dårligt skrevet), og skuespillet er heller ikke for godt. Og ikke nok med det, så er filmen også bare virkelig urealistisk flere gange, hvor man bare bliver taget ud af filmen, og undrer sig over hvordan nogle af personerne kan overleve det, som de bliver udsat for. Slutningen er også bare ekstrem doven sat sammen, og instruktøren tænkte nok: ej, jeg orker sgu ikke at lave mere på filmen.

Men alt i alt så er Independence Day: Resurgence det som man kalder en "dårlig film". Ja, det er nok ikke engang en god action film.
Independence Day: Resurgence - 2 D