To Go Where All Of Us Has Been Before

4.0
Der er fuld fart over feltet, ofte uden at miste det underholdningsmæssige. Handlingen føles så desværre fortalt, så man efterlades med indtrykket af at der glides glat hen over eventyret, som aldrig føles som en historie der helt får tid til at folde sig ud.

Karaktererne er forsat nemme at holde af og relatere til. Selv om de ikke får meget tid til at vise deres karakterers træk, styrker og svagheder, så er der heldigvis et par pust eller scener som giver en lidt indtryk af personen bag facaden.

Der er masser af action og den er flot flot lavet, men samtidig ret anonym og ofte ikke specielt mindeværdig. Måske fordi den del virker så stor og bragende, mere end intens og tæt på.

Klimaks går hen og bliver mig en anelse ”Burton’sk”, så har jeg dårligt sagt for meget. Hvis man foretrækker sine film selvhøjtidelige og gravalvorlige, kan det sikkert virke generende. Men på en måde er det helt i Star Treks’s ånd med ”opfindsomme” og også som her, lettere fjollede løsninger på seriøse problemer. Jeg kan dog være i tvivl om det ikke er endnu mere i Simon Pegg’s ånd og han har dog trods alt været med på manus.

Jeg var i det store hele godt underholdt, men havde nok håbet på lidt mere end blot ”endnu” en film der føles som en velproduceret metervare fra drømmefabrikkens samlebånd. Jeg skal gerne erkende at jeg har svært ved at se at denne her, skulle være ret meget bedre end den ofte udskældte forgænger ”Star Trek Into Darkness”. Uanset, der er i hvert fald et stykke op til den første mesterlige film i den genoplivede franchise.

Jeg har i øvrigt sjældent oplevet så ringe brug af 3D, som jeg var "tvunget" til at se den i.
Star Trek Beyond - 3 D