Ikke meget positivt at hente her

2.0
Mange dygtige og talentfulde skuespillere har af uforklarlige grunde sagt ja til at medvirke i denne utroværdige og sentimentale kærlighedsfortælling. Handlingen halter i stor stil, og man sidder med fornemmelsen af at der mangler scener i filmen. De blev sikkert klippet ud, for at filmen ikke skulle blive for lang.

Hvorfor Gerard Butler medvirker i disse "komedier" er mig en gåde, for de er sjældent værd at se. Manden er væsentlig bedre i mere seriøse roller som 300, RocknRolla og Machine Gun Preacher, fremfor film som Nim og den hemmelige ø, The Ugly Truth og The Bounty Hunter.

Også trist at se gode navne som Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman og Dennis Quaid på rollelisten. Selvom det er dygtige folk i birollerne, kan de desværre ikke hjælpe filmen op til at være seværdig.

Filmen har selvfølgelig nogle underholdende scener indimellem, men rigtig sjovt bliver det aldrig. De romantiske scener er til gengæld ikke særlig vellykkede.

Det er ellers instruktøren bag de udmærkede Will Smith film Jagten På Lykke og Syv Liv der står bag. Måske Gabriele Muccino ønskede at lave en mere lys film efter nogle tungere dramahistorier. Will Smith sagde sikkert nej til at medvirke, da han læste manuskriptet.
Kærlighed på sidelinjen