Undervurderet

5.0
Jeg kan ikke forklare hvorfor, men jeg har en svaghed for film hvor de laver mad. Måske er jeg bare lidt for stor fan af madprogrammer og Gordon Ramsey. Min anmeldelse af Burnt ender nok derfor på den mere optimistisk side, end hvad mange andre synes. Omvendt synes jeg alligevel at flere af vores danske anmeldere var en tand for hård ved filmen.

Personligt fandt jeg filmen meget vellavet og underholdende. Tonen er alvorlig, men der er også plads til nogle ganske morsomme scener undervejs. Jeg grinede faktisk en del.

Mange af skuespillerene gør det ligeledes fortræffeligt. Bradley Cooper er eminent i hovedrollen og han får god støtte fra Sienna Miller, Emma Thompson og i særdelshed Daniel Brühl. Scenerne mellem Cooper og Brühl er suveræne, og sammenspillet mellem de to er noget af det bedste ved filmen.

Man kunne måske godt ønske sig en smule mere indblik i karaktererne, men i det store hele er jeg yderst tilfreds med filmen. Filmen kan ses gratis på filmstriben.dk, og jeg synes helt klart at alle bør give den en chance. Det er ikke et mesterværk, men den er klart en af de bedre drama/komedier som jeg har set længe.
Burnt