Ærgerligt spild.

3.0
Man tager et drømmecast, bygger en glimrende mystisk thriller op - med masser af hemmeligheder, og så ødelægges det hele med en ligegyldig afslutning - med konsekvenser som ikke giver mening.

Tatum, Pacino, Ray Liotta, Katie Holes og Juliette Binoche. Så kunne man forvente at historien er god. Tilsæt så forfatterinstruktør Dito Montiel, kendt for den glimrende A Guide to Recognizing Your Saints - og så burde der næsten være garanti for en vellykket film.

Ingredienserne er der - to barndoms kammerater vokser op i udsat område, i midten af 80'erne, bliver indblandet i mord, som ingen er interesserede i skal opklares.

Nutiden er starten af det nye årtusinde, lige efter 9/11 - alle i uniform er helte, og den ene af drengene er tilbage i sit gamle kvarter - nu som betjent.

Pludselig begynder breve at dukke op, som roder op i fortiden - nogen vil have opklaret hvad der skete, dengang.

Som sagt fungerer filmen virkelig godt, med gode skuespilpræstationer - og en fin opbygning med flashbacks til det der skete, og hvorfor.

Filmens konklusion virker bare tåbelig ukonsekvent, og på mange måder uden mening.

Virkelig synd, for havde man magtet at afslutte i samme kvalitet som resten af filmen - så var den også blevet vist i danske biografer.

5/10. 3/6
The Son of No One