En tør kiks.

2.0
Med en instruktør som Martin Campbell, der i allerhøjeste grad beviste sit værd med actionbraget Casino Royale, og en begavet manuskriptforfatter som William Monaham, der har skrevet den ene genistreg efter den anden, og en sand actionstjerne som Mel Gibson i hovedrollen, så forventer man ikke lige frem at blive skuffet, men desværre.

Det er godt at se Mel Gibson tilbage, men han formår ikke at lave det store comeback som man havde forventet eller håbet på. Historien er ret banal og giver ikke de vilde overraskelser og kan hvis godt betegnes som klichefyldt. Dialogen er ikke vitterlig velskrevet eller interessant, hvilket ikke rigtigt ligner "Monaham". Skuespillerne gør hvad de kan, og det er nok mest på grund af det at filmen ikke er helt uden kvaliteter, selvom at det måske ikke ligefrem er Oskar-værdigt skuespil . Hvad er der at komme efter her?.....Tja ikke noget særligt, kun en fesen lille action thriller, der absolut ikke limer sig fast på nethinden for evigt.

Mel Gibson, Campbell og Monaham har gjort bedre, gør som regel bedre og vil gøre bedre. Filmen er ikke så dårlig at den er en karriere dræber, den er bare meget ligegyldig.
Edge of Darkness