Teen Spidey

4.0
På alle måder en ny start. Peter Parker er helt tilbage fra start.

God idé at vi ikke skal have hele oprindelseshistorien endnu en gang - den er lavet så godt i Raimi's udgave, at det er svært at gøre bedre. Dog er dette den hidtil yngste udgave af Spidey vi har oplevet endnu - og skal man beklage noget så må det være Marvels hang til at fjolle for meget. Historien om Spiderman er en tosidet mønt - og hans skyggeside er at hans nærmeste dør, og den sorg han bærer på. Men indrømmet, det var sjovt at placere ham i et område UDEN høje huse at svinge sig fra.

Man kan have producenterne mistænkt for at have skelet mere end en gang til Kick-Ass - da de førte Spiderman tilbage til teenage universet, midt mellem Star Wars Lego og piger. Men nu er der et udgangspunkt for den næste film.

Selve handlingen er langt fra den bedste - skurkene er ikke for alvor farlige, og det hele er lige lovligt teen-age uskyldigt. Men bunden er lagt for en fortsættelse, som forhåbentligt får en lidt alvorligere drejning.

Og så kan tilførelsen af vores chubby "side-kick" absolut undværes. Spiderman arbejder altså alene med sine problemer - tak.
Spider-Man: Homecoming