Whut?

2.0
Havde Alexander Payne røget sine underbukser, da han kom på den ide at filmatisere en joke om hvordan at vi kan forhindre en fremtid mod overbefolkning? Det kunne umiddelbart virke sådan - hvis det altså ikke bare er mig, der ikke har fattet en bjælde af hvad denne social satire prøver at pointere.

Selve ideen har da sin lidt fjollede charme, hvis den altså bare havde udspillet sig i en Pixarfilm, hvor at man som regel altid kan få det bedste ud af ret fjollede historier. Den slags har man jo også set fra John Carpenter, der kunne tage de mest tåbelige ideer og gøre godt ud af det - deriblandt: "Christine" og "Big Trouble in Little China". Men det formår Alexander Payne dog ikke med dette venstrehåndsprojekt. Og at han også bare absolut skulle afrunde filmen med en gang tåkrummende romantik, så kan han da heller ikke synke dybere.

Alexander Payne er en hæderlig filmskaber og hans tidligere film har jeg kun beundring for. At han har instrueret denne film vil bare være et faktum som jeg vil ignorere.

Didn't like it guys!
Downsizing