Visuelt i topklasse

4.0
Men, men. Jeg savnede et pusterum - præcist som i første del er der skruet op for action, uden mulighed for at fordybe sig i de enkelte figurer. På mange måder er det som at være der selv som tilskuer - uden en fortællerstemme til at forklare hvad der er på spil.

Det er bestemt ikke pædagogisk - og publikum må være de voksne, tidligere Harry Potter tilhængere. Nye seere, eller børn har ikke en chance for der gives ingen forklaring.

Den manglende personkarakteristik er blevet nævnt fra mange, og man savner at blive draget helt med så man for alvor føler noget for skuespillerne. Faktisk er det de mange fabeldyr som scorer flest points.

Når det er sagt, så keder man sig ikke. Det er fejende flot - og universet er second to none. Men man skal være fuldt fokuseret hele filmen igennem for at have en nogenlunde oversigt over hvad det hele går ud på.

Jeg savner den udviklingshistorie Harry Potter gennemgik, som hjalp os som tilskuere.

Johnny Depp som Grindewald imponerer ikke, selvom referencerne og udseendet peger imod en Hitlerfigur - men dog positivt at han ikke portrætteres som ensidigt ond. For vi mugglere er jo ikke ensidigt gode - hvilket understreges i billeder fra 2. verdenskrig.

Var du glad for 1. del, så bliver du ikke skuffet - det er mere af det samme og visuelt er det en ruchebanetur af de helt store.

4 stjerner ud af 6
Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser - 2 D