Skøn og moden film med problemer.

4.0
Moralen er vel, at der altid er en pris at betale.

Jeg så den ikke i biffen, som jeg ellers ville have gjort - hvis det havde været den eneste mulighed.

Og det er jeg på en måde glad for, for det er en film som kræver et overskud at se og beabejde imens - særligt på grund af længden på 3½ time. Derfor er det en stor fordel at man kan dele den op i lidt mindre bidder, og se den med friske øjne som den fortjener.

Hvad skal man stille op med denne CGI bastard? Det irriterede mig grænseløst at se det, langt fra perfekte resultat med flimrende ansigter som skiftede fokus - koblet sammen med kroppe, som skulle spille yngre end de var i stand til. Særligt De Niro kan ikke spille en person, så meget yngre end han er i starten. På visse tidspunkter virkede det som noget fra et gammelt computerspil.

Det blev absolut bedre undervejs, som skuespillerne nærmede sig deres virkelige alder - og da den peakede

Spoiler;

(under hele det afsnit, hvor Hoffa er kommet ud fra fængslet og deltager i hyldesten af Frank Sheeran. Med al mimik fra samtlige, og samtlige dialoger)

Der var det et rent mesterværk - alene den passage fik mig i godt humør.

Desværre holdt det ikke hele filmen ud.

Slutningen, blev trukket i en grad som bare ikke var nødvendig, for at forstå pointen med det hele.

Som jeg startede med; I den sidste ende er der altid en pris at betale.

Men hvor er det fedt at se de gamle drenge i aktion igen - særligt Pachino brænder igennem, på en måde så man bare ikke fatter at han er den ældste af de tre.

Pesci er også vanvittig skarp, og der er mange fine præstationer hele vejen, generelt.

Note; Hvis man endnu ikke har set den skønne dokumentar på Netflix; The Irishman i samtale - så kan det klart anbefales. Hvor er det fedt at opleve Scorsese, De Niro, Pesci og Pacino i samtale - både om filmen, og om tidligere oplevelser, sammen.

Hvis man kunne beskære filmen kraftigt - så findes der afgjort et mesterværk, derinde. Særligt i Pachino's scener. Men samlet set er der for mange ting som trækker i den forkerte retning - selvom jeg hyggede mig kosteligt undervejs.

7/10 - 4/6
The Irishman