Peter Parker's European Vacation

4.0
Peter Parker forsøger at lægge Spider-Man på hylden og vende tilbage til et normalt teenageliv, men på en studietur til Europa bliver han rekrutteret til at hjælpe en ny superhelt med at stoppe en serie angreb fra elementarvæsener.

Frisk fra eventyr i rummet og de højspændte konflikter i de seneste Avengers-film flytter Marvel Studios helt gnidningsfrit Spider-Man tilbage i det ungdomsfilmunivers, han har fået i denne version. Fans af tegneserierne vil hurtigt gennemskue plottet i "Far from Home", men derudover er der velfungerende letbenet underholdning på menuen - inklusive gode actionscener og virkelig flotte visuelle effekter, som der også skal være i netop denne historie.

Instruktør Jon Watts hæver niveauet en lille tak fra forgængeren "Homecoming", og Tom Hollands Spider-Man er stadig den mest charmerende udgave af figuren på film. Derudover kommer Zendaya nu til sin ret som den opdaterede udgave af heltens evige romantic interest, MJ, og der er mange andre detaljer at glæde sig over - fx også en nyfortolkning af J. Jonah Jameson, der passer til tidsånden. Som nævnt: Velsmurt underholdning.
Spider-Man: Far From Home