Cowboy-Rambo burde være blevet hjemme

1.0
En fysisk og psykisk mærket John Rambo må i aktion igen, da en gammel venindes datter forsvinder under en tur til Mexico.

Efter den ikke helt uefne "Rambo" kunne Sylvester Stallone åbenbart ikke dy sig for at vende tilbage til sin supersoldat, der nu er gået i ren westernstil med hesteopdræt på en ranch i Arizona. Men selvfølgelig også med det tilhørende macho-æreskodeks, der byder ham at uddele ultravoldelig hævn, efter hans pseudodatter er blevet bortført af kartel-alfonser.

"Last Blood" er tegneserievoldelig ud i det sadistiske og bygger på et ualmindelig fladpandet plot og et værdisæt, der tilsyneladende omfatter, at den bedste vej ud af krigstraumer er at smadre folk. Samtidig bliver det ikke mere troværdigt, at Rambo kan klare alt og alle, når manden nu har nået pensionsalderen. Instruktør Adrian Grünberg har egentlig heller ikke noget specielt stort talent for at lave action, men til gengæld har han med denne og "Get the Gringo" nu lavet to film, der er mere end bare en smule småracistiske i deres skildring af mexicanere. Forhåbentlig er det virkelig 'last blood' denne gang.
Rambo: Last Blood