Helt fin underholdning

3.0
Hvordan man bedømmer en film afhænger vel meget af ens forventninger og smag.

Jeg havde meget lave forventninger til Venom og blev ret så positivt overrasket. Efter at have set de énstjernede anmeldelser og læst nogen sammenligne filmen med den rædsomme Catwoman med Halle Berry, kunne jeg vist kun blive positivt overrasket.

Dét, som jeg tror mange står af på, er den meget (sort)humoristiske tone i filmen. Filmen er i høj grad en superheltekomedie tilsat horrorelementer, og det var jeg helt cool med. Så hvis du ikke har set filmen, og også umiddelbart synes det lyder fint, så tag og se filmen.

For det er sgu en underholdende film. Jeg sad og forventede en meget langtrukken og søvndyssende film, men filmen overraskede ved, efter min mening, at være stramt fortalt. Men selvom jeg aldrig kedede mig, så var der ikke rigtigt tilstrækkeligt med mindeværdige og medrivende scener.

Jeg vil give Carcajou ret i, at Venom-parasittens motiver virker lidt åndssvage. Men i det mindste, forstod jeg godt dens motiver. Der blev rent faktisk givet en forklaring herpå. Det blev faktisk skåret ud i pap. Hvad angår de øvrige karakterer, er de og deres udvikling ikke særligt gode eller interessante, når man sammenligner med eksempelvis Toby Maguires portræt af Spider-Man. Men jeg var stadig fint underholdt, og det værste en film kan være, er altså at være kedelig!

Som man kan læse i de ovenstående anmeldelser, er der nogen, som ikke bryder sig om blandingen af superheltefilm, komedie og b-film-horror. Men jeg kan godt lide sådan en omfang. Jeg kunne faktisk lide filmen så meget, at jeg var tæt på at give filmen fire små stjerner.
Venom