Gammelt Legetøj Leger Bedst

5.0
Jeg følte faktisk ikke, at jeg efter den fremragende slutning i ”Toy Story 3” havde brug for flere film, om det kære legetøj og det helt fænomenale brogede persongalleri, man finder i disse film.

Som historie kan denne 4’er måske heller ikke leve helt op til de forrige film. Samtidig er der måske også lidt, der kan minde for meget om genbrug.

Men det sagt, så er det overraskende tæt på at vi ender helt oppe på den kvalitative skala, hvor de 3 forrige film befinder sig. Jeg er faktisk nærmest overrasket, så meget Pixar/Disney endnu engang kan vride ud af de elskværdige figurer som Woody, Buzz og andre.
Hele roadtrip konceptet man har valgt som tilgang denne gang, leverer da også både med humoristiske indspark og sine steder også på den mere mørke og alvorsfulde side.

Stemmerne er som altid både velvalgte og veloplagte og teknisk kan man ikke sætte en finger på de computeranimerede tegninger. Man imponeres måske ikke visuelt som de første gange man så denne slags film.

Men da ”Toy ”Story” altid har levet af den gode fortælling og et veldefineret persongalleri, så er det i sidste ende heller ikke det tekniske aspekt der trækker læsset.
Toy Story 4 (org version)