Teenagepiger På Sjov

3.0
Jeg var ikke ret langt inde i denne coming-of-age komedie, eller måske bare ungdomskomedie, før jeg var ved at blive rigtigt irriteret på og træt af den.

Det var som om den ville omfavne og inkludere alle nye kønspolitiske, ligestillings og kvotefordægtige tendenser, trender og korrekte tiltag som man kan finde i den offentlige debat.

Heldigvis så jeg videre, for min irritation blev gjort til skamme. Udover at filmen viste sig, slet ikke at være så ensidig i dens standpunkter, den kunne godt grine lidt af sig selv, så kunne den også noget med sine karakterer.

Derudover er den faktisk ret morsom, også sine steder på en lidt absurd facon. De to piger der beslutter sig for, at de på falderebet til sidste skoledag, vil give den gas, er måske ikke videre original, men den fortælles med tempo og opfindsomhed.

Ja og så imponerer de to unge kvinder i hovedrollerne. Særligt fandt jeg at Beanie Feldstein var rigtig god, med en indsats der var så levende og opløftende, at det var en fryd.

Så selv om jeg ikke nødvendigvis tilhører målgruppen og filmens kernepublikum, så kan den bestemt godt anbefales. Også selv om man måske føler man er så gammel, at man normalt ikke gider og glo på teenagepiger….Eller i hvert fald indrømme at man gør.

De 3 stjerner er store!
Booksmart