Don't Let Me Down

3.0
Det er en blandet landhandel instruktør Danny Boyle har bag sig. Men som instruktør er han dog heldigvis sjældent direkte uinteressant eller kedelig.

Her med hans seneste, en musical, er han dog ualmindelig tæt på begge dele også selv om det ikke nødvendigvis er hans svageste film.

Her er tale om en sød historie. En historie om musik og kærlighed med en sjov ide, hvor en ung musiker uden den store succes, efter en uforklarlig hændelse, vågner op og opdager at verden har glemt verdens største popgruppe, The Beatles og deres mange mange fremragende sange.

Ja, det er nok til at gætte hvad der så sker. Det er udfaldet af handlingen så også, for desværre vælger Boyle sammen med hans manuskriptforfatter Richard (Love Actually) Curtis at træde ned ad den mest forudsigelige, klichefyldte og moralsk rigtige vej en sådan historie kan vælge.

Men man er mildt underholdt, man griner og hygger sig (men man irriteres også utilsigtet sine steder) og så er sangene altså så stærke at de kan løfte selv et middelmådigt manus.

3 store stjerner, trods alt.
Yesterday