Ild i håret & det lange ben foran

4.0
20 minutter til at skaffe 100.000 DM. Det er, hvad Lola har - ellers bliver hendes elskede Manni slået til plukfisk af en stor fyr med mørke briller. Og spillet starter: Nu!

Lola sprinter ned af trappen, ud på gaden - hvad nu? Blive på fortovet eller ud på vejen? Til højre eller venstre? Hvert valg har konsekvenser, hvert sekund tæller.

Hen til farmand i banken - der har de i hvert fald pengene. Men kan farmand overtales til at stikke sin desperate og lovligt alternative datter 100.000 DM? Eller rettere: Hvilke overtalelsesmetoder må Lola tage i brug?

Hurtigt videre: Finde Manni, inden han gør noget dumt - eller inden de mørke briller finder ham uden de 100.000 DM. Men pas på: Et fejltrin er skæbnesvangert - har du taget de rigtige beslutninger undervejs, Lola?

Dét er historien i "Lola". Men lad dig ikke narre: Du får mere end dét. Du får Lola - en vaskeægte action-heltinde, der tonser afsted i sine sorte Doc Martens med en rødt flammende hårpragt flagrende efter sit kønne hoved. Du får twists & turns, du får tempo & techno, du får tre gange dét. Du får en film, der jonglerer med sin historie som en anden kunstfilm, men som pumper adrenalin som et knaldende computerspil. Og - hvis du ikke allerede er autonom - så får du lyst til at farve dit hår og købe/stjæle et par Doc Martens.

"Lola" presser filmmediet helt ud på kanten. Lad ikke noget komme bag på dig - du får det lige i synet! Og husk: Game Over, når du er død tre gange - eller når du har vundet spillet!
Lola