Glimmerpostkort fra Mexico

2.0
"Kærlighedens dal" er en usædvanlig tam affære om kærlighed, der overvinder alt

Paul Sutton (Keanu Reeves) vender lettere traumatiseret tilbage efter at have tjent sit fædreland under 2. Verdenskrig. Den pige han forhastet giftede sig med før han tog afsted, har i Pauls fravær arrangeret med hans chef, at han kan genoptage sit gamle job som chokoladesælger.

Da Paul jo er en rigtig rar person, oven i købet børnehjemsbarn, drager han på forretningsrejse, dog vel vidende, at han vil mere med sit liv. På turen støder han, bogstavelig talt og på flere måder, ind i den smukke, mexikanske Victoria (Aitana Sanchez-Gijon). Det er kærlighed ved allerførste øjekast, men de to unge mennesker må gå virkelig meget grufuldt igennem før de til sidst, på ingen måde overraskende, forenes. Der er tale om alle de rigtig seriøse forhindringer, såsom kulturforskelle, en tyrannisk patriark af en fader, ægteskabet med pigen 'back home' og en kæmpemæssig brand på den mexikanske vingård.

Hvad navne som Keanu Reeves, Anthony Quinn og Giancarlo Giannini laver i dette glansbilled af en kærlighedsfilm vides ikke. Hvorfor intruktøren til "Hjerter i Chili" har lavet denne film vides heller ikke.
Kærlighedens dal