Tabaqui

kvickly2@jubii.dk
Jeg er en meget lidenskabelig filmfan, men som regel en meget hård kritiker (især mod fortsættelser og genindspilninger). Heldigvis kan jeg også godt være sød ^^. Jeg har en meget varieret smag, så der er ikke en bestemt genre jeg ikke kan lide. En film kan være god uanset genre. Selv er jeg fan af film hvor man er i stand til at ligge vågen om natten og tænke over tingene, efter man har set dem. Jeg har en stor lidenskab for animation og sætter især pris på de go'e gamle animationsfilm.

Jeg er desuden en MEGET stor fan af Gary Oldman (også kendt som The Chameleon, The Lord of the Accents, og Crazy Gary Oldman), som efter min mening virkelig er den bedste og mest fleksible nulevende skuespiller. Så, ham jeg er ekstremt stor beundring og respekt for - Han er desuden den eneste skuespiller siden Lon Chaney Sr. der er blevet kaldt "Man of a Thousand Faces". Har indtil videre set... 24 ud af 46 af hans film. (25, hvis man tæller Nil by Mouth med)

Gary Oldman's #1 fan & devoted minion!

Nå ja, folk... Lige én ting til: Selvom jeg kan virke som djævelen selv når jeg anmelder (og jeg er ikke den eneste) film der ikke har imponeret mig, skal i huske at hverken jeg eller andre, har noget at skulle have sagt i sidste ende. Hver har sin smag, og husk på dette ordsprog: "Millioner af fluer kan ikke tage fejl: Æd lort."
Bare fordi jeg synes en film er god eller dårlig, betyder det ikke du synes det. Jeg FATTER f.eks. ikke hvad folk ser i "Moulin Rouge!", selvom folk ser ud til at elske den. Til gengæld er jeg stor fan af "Space Balls" - hvor ligger logikken i det? Ingen steder. Hvis man ikke har set filmen, har man intet andet valg end blot at stole på anmelderen, og hvis man HAR set filmen og er komplet uenig, er det sgu også okay. Personligt er jeg glad for at diskutere så længe det er på et modent niveau.

Nå ja ÉN ting til ;) ... Hvis nogle undrer sig over min signatur, "nuff said" som jeg skriver i slutningen af alle mine kommentarer, så er det bare Cockney accentens måde at sige "enough said". Den er bare blandt mine yndlingsaccenter.

Hvis du har lyst til at kontakte mig, send en email til: kvickly2@jubii.dk