-Rose*Moth-

OM mig SELV
hejsa. jeg er en pige, som er helt vild med film og vil gerne have lov til, at skrive om hvad jeg synes om dem her på siden. jeg er kæreste med MORTEN ZEPPI, som anmelder film inde på filmland.
jeg arbejder også selv med film, jeg går fx på en filmskole. jeg har mange farvoritfilm, og dem jeg har valgt, at vise, de er ikke i ''favorit-rækkefølge''.
_________________________

MENINGER PÅ SCOPE
Jeg synes det er vigtigt, at sige sin mening om film. jeg har tit været herinde og skrevet min mening om en film, hvor nogen måske har skrevet bagefter, at ''ej den film er da for dårligt'', eller ''ej den film er da bare den fedeste'' - men det er jo folks meninger.

jeg synes det er vigtigt, at vi skriver vores ærlige mening om film herinde, ligegyldigt om det er en dårlig mening om en film, eller en god.
folk skal ikke begynde, at rette på folks holdninger, der er da ingen der gider rette sig efter en eller anden mokke, som leger diktator.

husk også, at hvis man ikke måtte skrive negative ting om film herinde, så ville alle film jo få seks stjerne! Det er godt vi har forskellige holdninger og dem som bare er lalle-glade-positive-om-alle-film må så bare gå forbi de dårlige meninger om en eller anden film.
__________________________

DE LATTERLIGE HYF-PIGER

aner ikke hvad jeg skal kalde dem, men kort sagt så er det de piger som kun skriver indlæg, fordi en eller anden lækker dreng er med i filmen.
det er så langt ude, især når filmen heller ikke er særlig god...
sorry guys, men når jeg ser en eller anden dårlig børnefilm (hvilket jeg gør, tit, da jeg har en lillebror som forguder dem), og der så er en pige som skriver: ''ej, det er den bedste film!! Fordi han er så lækker, det er det eneste gode ved filmen faktisk!!'', så må jeg nød til at skrive lidt....
det er ikke dårligt ment, det hører bare ikke Scope til, at vi skal bedømme filmene efter hvem der er med. vi må passe på at udseendet ikke stjæler alt opmærksomheden....
__________________________

MIN MENING PÅ SCOPE
meninger er vigtige, og jeg har tit skrevet en anmeldelse af film herinde, hvor jeg fik tilbage i hovedet, at ej hvorfor skrev jeg dog det om filmen, når den nu var vildt god. det er bare mine meninger om filmene, og det er vel det som er ide med Scope, at folk kan skrive sin mening om film herinde.

vi skal ikke begynde, at ligge i krig mod hinanden, om hvilken film som vi synes er bedst. fat det folkens, det er ikke alle som deler den samme mening, og det vil aldrig ske!

Hvis du på et tidspunkt ser en af mine anmeldelser af film herinde, og jeg måske har givet filmen tre stjerne, og du måske synes den fortjente mere, skal du ikke skrive hvor dårlig min filmsmag er, og ikke begynde at fortælle mig, hvad jeg skal synes.

- for det første gider jeg ikke have den samme mening som dig.
- for det andet er jeg skide ligeglad.
- og for det tredje så gider jeg ikke ligge i krig mod dig.

hvis du derimod prøver, at forklare mig hvad det er som jeg måske har overset, eller hvis der er noget som jeg har misforstået ved historien, så vil jeg da gerne lytte.

jeg skriver min mening og du kan sidde og rive dig i håret over det - men jeg er ligeglad.
__________________________

HURRA!!!!
Nu har Scope endelig tilføjet ''THE ISLE'' og ''LAD ISBJØRNENE DANSE'' og ''MIN FYNSKE BARNDOM'' !!! hurrrrraaa! endelig, endelig, endelig!
__________________________

top 10 - film - på scope

de film som du kan se i min ''favorit-liste'' som ikke tages total alvorligt, de er ingen gang sat i række følge! Jeg har mange ynglings film og jeg har valgt et par stykker ud, som jeg har skrevet ind i min ''favorit-liste''.
__________________________

top 10 - skuespillerinder

1. Nicole Kidman
2. Andrey Tautou
3. Birthe Neumann
4. Ann-Eleonora Jørgensen
5. Ellen Hillingsø
6. Björk
7. Meryl Streep
8. Catherine Deneuve
9. Catherine Zata-Jones
10. Vigga Bro __________________________

top 5 hade-skuespillerinder:

1. Liv Tyler
2. Olsen-tvillingerne
3. Sofie Gråbøl
4. Iben Hjele
5. Cameron Diaz
__________________________

top 10 - skuespillere:

1. Johnnhy Depp
2. Russel Crowe
3. Troels Lyby
4. Mads Mikkelsen
5. Richard Roxburgh
6. Robbin Williams
7. Kurt Ravn
8. Henrik Kofoed
9. Søren Spanning
10. Niels Olsen
_________________________

top 5 - hadeskuespillere:

1. Thomas Bo Larsen
2. Nikolaj Steen
3. Robert Hansen
4. Freddie Prinze Jr.
5. Nikolaj Lee Kaas

_________________________

top 10 - instruktører:

1. Kim Ki-duk
2. Tim Burton
3. Stephen Sommers
4. Per Fly
5. Lars Von Trier
6. Thomas Vinterberg
7. Quentin Tarantino
8. Martin Scorsese
9. Francis Ford Coppola
10. Nikolaj Arcel
_________________________

top 3 - filmfolk som skulle kvæles:

1. Kim Leona
2. Lasse Spang Olsen
3. Paprika Steen