Magic Mike XXL

Den succesrige mandestripper 'Magic' Mike Lane stoppede sin karriere, mens legen var god. Tre år senere beder Mikes gamle gruppe ham om at være gæstestjerne i deres allersidste show. Den store afskedsforestilling foregår i Myrtle Beach, og på vejen dertil møder stripperbanden både nye og gamle venner. © Scope

Produktionsår 2015
Genre Drama, Komedie
Instruktør Gregory Jacobs
Medvirkende Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Amber Heard
Spilletid 115 min.
Biopremiere 02.07.2015
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Den amerikanske version af 'Det' bare mænd', men med hestekræfter, lir og seriøst flotte mandfolk. Der må hvines og grines med røde ører. Og det skal der nok blive rundt omkring i de små biografer."

Berlingske
"Det er lige før, det bliver for meget for selv den ubornerte. Hvis altså ikke det var, fordi løjerne leveres med et tilstrækkeligt stort glimt i øjet og sympatiske skuespilpræstationer fra ikke mindst Channing Tatum i hovedrollen."

Jyllands-Posten
"... en lettere, mere retningsløs film end den første vellykkede udgave, der var instrueret af Steven Soderbergh, men det skorter så sandelig ikke på stramt kød og bar hud."

Weekendavisen
"... bæres af den legende sexdans, men savner Matthew McConaugheys Dallas. Der er lidt for lidt på spil andet end lysten til et sidste stort kick."

Information
"'Magic Mike XXL' er en udviklingshistorie, hvor en vennegruppe går fra at fastholde hinanden i forældede roller til at hjælpe hinanden med at forstå sig selv, men det er også en service til dem, der bare gerne vil se noget mandestrip. Det får de lov til."

Ekstra Bladet
"Overkroppene er blevet svulstigere, brunere og mere olierede i denne opfølger til Steven Soderbergs ganske vellykkede 'Magic Mike'. Til gengæld er historien som en fortyndet proteindrik, sjæleløst eksekveret og dirigeret af en meget slap, utrænet hånd med instruktør Gregory Jacobs ved roret."

B.T.
"Det er, som om filmen sætter sig mellem mange stole. Den vil gerne være sjov, den vil også gerne krydre med lidt socialrealisme og lidt omvendt sexisme: Her er det mændene, der stripper for liderlige damer - og benhårde kvinder, der styrer hele den der business."

Ekko
"De mange dansenumre er både imponerende og underholdende, men filmen skuffer, hvis man havde håbet på mere end glinsende sixpacks i bevægelse."

Fakta

Medvirkende
Magic Mike Channing Tatum
Ken Matt Bomer
Big Dick Richie Joe Manganiello
Zoe Amber Heard
Rome Jada Pinkett Smith
Nancy Andie MacDowell
Tito Adam Rodriguez
Andre Donald Glover
Tobias Gabriel Iglesias
Tarzan Kevin Nash
Paris Elizabeth Banks
Malik Stephen 'tWitch' Boss
Augustus Michael Strahan
Bag kameraet
Instruktion Gregory Jacobs
Produktion Reid Carolin, Gregory Jacobs, Channing Tatum, Nick Wechsler
Manuskript Reid Carolin, Channing Tatum
Fotografi Steven Soderbergh
Klip Steven Soderbergh
Scenografi Howard Cummings
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Undergenre Road movie
Nøgleord Mandestrip, Sequel
Relaterede film Magic Mike
Premieredatoer
Biograf 02.07.2015
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2015
Spilletid 115 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Biodistributør Warner Bros. Pictures

Se også...