Hund og kat imellem (Cats and Dogs)

I årtusinder har hunde kæmpet for at deres menneskevenner ikke skulle blive underlagt et katteherredømme. Alt dette er ske uden at menneskene har ment noget om sagen. Den barske kat, hr. Tinkles, planlægger en dag at invalidere alverdens hunde, så alle mennesker vil blive forsvarsløse over for hans tyranni. Og så er det eneste, der kan forsvare menneskeheden mod trældom, et hold af hundeagenter og en loyal hundehvalp ved navn Lou. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Familiefilm
Instruktør Lawrence Guterman
Medvirkende Mar Andersons, Elizabeth Perkins, Jeff Goldblum, Kristian Boland
Spilletid 88 min.
Biopremiere 24.08.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Filmen er mere gakket og hæsblæsende end egentlig charmerende, men den er skæg og respektløs på en måde, som vil få de 6-12årige til at more sig kongeligt."

Berlingske
"Stor opfindsomhed og hektisk frådsen med virkemidlerne præger den amerikanske familiefilm 'Hund & kat imellem'"

Jyllands-Posten
"At instruktøren er forhippet på at ramme den aldersmæssigt bredest mulige målgruppe er til at forstå, ikke mindst ud fra et økonomisk synspunkt. Resultatet bliver forudsigeligt nok og desværre, at 'Hund og kat imellem' sætter sig mellem to stole."

Ekstra Bladet
"'Hund Og Kat Imellem' foregår i et hæsblæsende tempo, der ikke lader 'Tom og Jerry' noget efter, og er måske nok mere drevet af opfindsomme specialeffekter end de store filosofiske overvejelser, men løjerne er serveret med så megen teknisk snilde og humor, at både børn og andre dyrevenner med glæde slikker skålen ren."

B.T.
"'Hund og Kat Imellem' er fin underholdning i et hæsblæsende tempo, selvom den skæmmes af en stor fejl: Hundene burde selvfølgelig være skurkene - og kattene helte."

FilmReactor
"Hund og kat imellem er en børnefilm, der er så intelligent, så vittig, så velfortalt og så sprudlende af overskud, at man ser den uden at kede sig og uden at føle sig degraderet til pædagog eller legeonkel for de børn, som filmen i sidste ende er tiltænkt."

Brugere

07/10-02Smadder god film!
Anonym
Den er bare så sjov og skør! Katten spiller bare SMADDER godt! Jeg kan især godt lide dværghamsteren... Det er nok min all time yndlingsfilm!

23/08-02Gi' Mig Lassie Tilbage!
Anonym
En af den slags film som computerteknikken har gjort mulig at køre helt ud på overdrevet, med flere fantasifulde indfald og adskillig morsomme optrin. Men desværre falder det hele til jorden, filmen er dybt kedelig og overfladisk og stort set intet fænger. Hverken den latterlige historie, indfaldene eller de personligheder vi skal følge og så hjælper det ikke, at de er ganske godt lavet rent teknisk. Børn vil sikkert kunne lide den (?).

19/02-02PISSE FLOT
Anonym
Filmen er MEGA morsom!

Fakta

Medvirkende
Sikkerhedsvagt Mar Andersons
Fru Brody Elizabeth Perkins
Professor Brody Jeff Goldblum
Butch (stemme) Kristian Boland
Sam (stemme) Lasse Lunderskov
Mr. Tinkles Ole Fick
Kaliko Søren Ulrichs
Lou Mathias Klenske
Peek Jens Jacob Tychsen
Ivy Vibeke Dueholm
Bag kameraet
Instruktion Lawrence Guterman
Produktion Christopher DeFaria, Andrew Lazar, John Requa, Warren Tide
Manuskript John Requa, Glenn Ficarra
Fotografi Julio Macat
Klip Rick Finney
Scenografi James D. Bissell
Musik John Debney
Genrer og relationer
Genre Familiefilm
Undergenre Animation
Premieredatoer
Biograf 24.08.2001
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Spilletid 88 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 69.067
Selskab Warner Bros., Village Roadshow Productions, Zide-Perry Productions, NPV Entertainment
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...