D-Tox (Eye See You)

FBI agenten Jake Malloy har haft psykologiske men efter at have været vidne til en brutal forbrydelse. Nu er han ved at komme til hægterne på et rehabiliteringshjem for politifolk, der ligger ud på bøh-landet i Wyoming. Det er midt om vinteren og han hjælper sine medpatienter, da en seriemorder begynder at gøre det, som seriemordere nu engang gør. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Action
Instruktør Jim Gillespie
Medvirkende Sylvester Stallone, Charles Dutton, Jenny Munroe, Tom Berenger
Biopremiere 04.01.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, også kendt som The Italian Stallion, blev berømt tilbage i 1976 med boksefilmen 'Rocky'. Han skrev selv manuskriptet og solgte det for små penge, med den klausul at han selv skulle spille hovedrollen. Filmen blev en kæmpe succes og vandt en Oscar for bedste film, ligesom Stallone blev nomineret både for bedste manuskript og be...

Anmeldere

Politiken
"Altså, inden vi blot lærer personerne nogenlunde at kende, er halvdelen af dem flået, flænset, stukket og skudt til ukendelighed. Spørg mig derfor ikke, hvem morderen er. Jeg aner det ikke. Men filmen slutter da på et tidspunkt. Så Sylvester Stallone har heldigvis regnet det ud."

Jyllands-Posten
"Enhver kan vel gætte udfaldet, men måden det sker på vidner om en forråelse i opfattelsen af, hvad der skal til for at chokere publikum."

Ekstra Bladet
"...et voldsorgie af den allertarveligste og meningsløse slags."

B.T.
"Filmen er med andre ord en lummer størrelse og definition på alt det værste fra Tinseltown."

Cinemazone
"Værst af alt er dog ikke de middelmådige mords udformning, den skrigende mangel på halvironiske morsomheder á la Arnold eller det lidt mærkværdige setup (hvor hærdede, fordrukne politibetjente løber uorganiserede rundt som pattebørn i frygt for `the big boogieman´)."

Brugere

20/01-06LOL!!!!
Anonym
Hvad laver sylvester stallone i så god en film... aldrig set magen til godt skuespil... giv os dog for helvede mere af det... Nu!!!!

31/10-04en god film værd at se
Anonym
jeg har se film 2-3 og kan kun jeg er tilfred og syn stallone spil god

11/06-04dog film
Anonym
endelig en god film fra sylvester stallone
meget uhyggelig fed action fed handling
MEGA GODT FILMET OG MEGA GODE BILLEDER.
fint nok spillet jaaaaaaa den har næsten alt
helt klart en fil man godt vil bruge et par timer på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21/08-03Desværre..
Anonym
Synd og skam, der ligges godt ud i Sylvester Stallones nye action/gyser, men historien taber hurtigt pusten og gløden, og snart er vi tilbage i en typisk kliche´B-film. Synd for filmen ligger godt ud med lurende uhygge og det tegner sig til at blive et gennemført plot.

07/01-03sylvester stallone ER GOD
Anonym
jeg syndes at Sylvester stallone er den bedste skuespiller og jeg kan godt lide ham men flimen er lidt uhyggelig og han laver de bedste filme

30/07-02kom igen Stallone
Anonym
Manden har længe haft brug for et come-back. det bliver altså heller ikke denne gang. tyndt manuskript.skuespillere der virker som de ikke rigtig gider. fotoarbejdet er dog flot. kom nu bare igang med rocky 6 :)

28/07-02Spildt af tid....
Anonym
Filmen er alt for forudsigelig. Det er ikke noget, som vi ikke har set før i en film. Handlingen er alt for tynd, og der er dårligt skuespil fra Stallones side. Ikke så overbevisende som før.

Der var engang en instruktør, og han spurgte Stallone om, han havde lyst til at være med i D-Tox. Stallone sagde JA. Han skulle blot øve sig i hele 10 minutter, så var han klar til at få rollen.

Stallone har dog nogle fede film, (Assassins, Demolition man, cop land, og Cliffhanger). D-Tox er nok den dårligste, han har lavet. Jeg fatter ikke, at man gider bruge tid på, at lave sådan....sagt på en pæn måde....ikke bestået film.... Måske en stjerne er for meget. Jeg har bare ikke noget positivt at sige om D-Tox. Fordi det er der ikke.

27/07-02Afdanket Actionhelt i C-Film
Anonym
Banal og kedelig actionthriller med elementer af slashergyser, som er skruet så dårligt sammen, at man fornemmer at noget må være gået galt under produktionen eller i klipperummet, for det er virkeligt ringe det her. Historien er sjusket fortalt og dårligt bygget op, persongalleriet er hult og mangelfuldt og klimaks kommer som trold af æske, uden at trække tilskueren ind i historien. Hvorfor Stallone, som er en gammel afdanket actionhelt efterhånden, gider lave denne slags film og blive ved med at spille helten der redder dagen, er mig en gåde. Men han kan måske ikke få andre roller (selv om han da i få film har bevist, at han faktisk kan spille ganske godt med den rigtige rolle, tænk på "Rocky" og "Cop Land").

27/07-02Afdanket Actionhelt I C-Film
Anonym
Banal og kedelig actionthriller med elementer af slashergyser, som er skruet så dårligt sammen, at man fornemmer at noget må være gået galt under produktionen eller i klipperummet, for det er virkeligt ringe det her. Historien er sjusket fortalt og dårligt bygget op, persongalleriet er hult og mangelfuldt og klimaks kommer som trold af æske, uden at trække tilskueren ind i historien. Hvorfor Stallone, som er en gammel, afdanket actionhelt efterhånden, gider lave denne slags film er mig en gåde og blive ved med at spille helten der redder dagen. Men han kan måske ikke få andre roller (selv om han da i få film har bevist, at han faktisk kan spille ganske godt med den rigtige rolle, tænk på "Rocky" og "Cop Land").

21/07-02Spændende film
Anonym
Endelig en film med Stallone som er værd at se.
Jeg havde heller ikke de store forventninger til filmen, For, Stallone har egentlig aldrig være min kop tee. Men... D-Tox er nu go'.

Lige en kommentar til Sune; du skriver, at du godt kunne tænke dig, at morderen havde et motiv. HALLO, hvad er du galt i at være godt gammeldags FUCK'ED UP i hovedet......????? det er sgu da okay at være at være syg i roen,,, hvorfor skal der altid være et motiv.???Fakta

Medvirkende
Jake Malloy Sylvester Stallone
Chuck Hendricks Charles Dutton
Polly Walker Jenny Munroe
Hank Tom Berenger
Slater Sean Patrick Flanery
Dr. John Mitchell Kris Kristofferson
Mary Donahue Dina Meyer
Angela Alvarado
Christopher Fulford
Stephen Lang
Bag kameraet
Instruktion Jim Gillespie
Produktion Ron Howard, Brian Grazer, Karen Kehela, Roger Jones, Ric Kidney, Kevin King
Manuskript Ron L. Brinkerhoff
Fotografi Dean Semler
Klip Timothy Alverson, Steve Mirkovich
Scenografi Gary Wissner
Musik John Powell
Genrer og relationer
Genre Action
Premieredatoer
Biograf 04.01.2002
Dvd 12.06.2002
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2001
Solgte billetter 2.921
Selskab Universal Pictures
Biodistributør United Pictures International

Se også...