Death to Smoochy

Den udklædte tv-stjerne Rainbow Randolph bliver fyret fra et populært børneprogram, fordi han har modtaget bestikkelse. Han bliver erstattet af den artige Smoochy, der er udklædt som næsehorn. Smoochy bliver et kæmpehit og indleder tilmed en affære med Rainbows tidligere elskerinde Nora. Rainbow ser kun en udvej: Hævn over Smoochy, så han kan genvinde sin position. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Komedie
Instruktør Danny DeVito
Medvirkende Edward Norton, Robin Williams, Danny DeVito, Jon Stewart
Biopremiere
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Robin Williams

Hvad gik der galt med Robin Williams? Han var engang USA’s ubestridt morsomste stand up-komiker og væltede hele huse med sin lynhurtige maskingeværild af improvisationer, imitationer og associationer i frigear. 'Good Morning Vietnam' (1987) var den første film, der for alvor fangede denne side af Williams’ vildtvoksende talent, men hv...

Brugere

16/10-03Ikke For Mig!
Anonym
Børne-Tv værten Rainbow Smiley (Williams) fyres for at tage imod bestikkelse, og den politisk korrekte Smoochy (Norton) ansættes i stedet for. Rainbow bliver derfor besat af tanken om at få hævn over Smoochy og genvinde sit job.

Sorthumoristisk, men desværre ifølge mig, også irriterende larmende og hysterisk komedie, med Williams i en typisk gang overspil af værste slags, mens Norton bare er simpel kedelig i en utålelig tilsigtet pæn rolle. Han spiller den dog godt.

Jeg indrømmer at der er passager jeg fandt morsomme, og den bliver aldrig på nogen måde direkte kedelig, men den var ikke noget for mig.

30/06-03Undervurderet, kulsort humor!
Anonym
Jeg så ved et tilfælde denne vidunderlige perle af en dybsort komedie. Under normale omstændigheder får jeg hurtigt nok at Robin Williams når han leger hystade, men her er det altså perfekt. Og Ed Norton som naiv, pædagogisk legeonkel - det er jo fantastisk!

Filmen skal tages med et gran salt - det tror jeg for øvrigt også at skuespillerne har gjort - det har vist mest handlet om at overraske folk der troede at de skulle se en lødig film. Men netop det at den *ikke* er det, gør at den er absolut seværdig.

01/02-03Stjernespækket underholdning..
Anonym
Death To Smoochy er historien om et næsehorn... ikke bare hvilket som helst næsehorn, men Næsehornet Smoochy - det altid korrekte næsehorn.

Alt ånder fred og ro i børne tv-branchen. Den store helt i børnenes øjne er Rainbow Randolph (Robin Williams), den søde onkel som alle børnene elsker at se løbe rundt på en Regnbue med sine dværg-venner.
Men Rainbow Randolhp er ikke så venlig som han ser ud, FBI knalder ham for at misbruge sin "magt" i børne tv. Han bliver taget med bestikkelse fra et forældrepar, der så gerne vil have netop deres barn til at sidde på Rainbow Randolhp skød til sidst i udsendelsen.
Og sådan noget kan man jo ikke have - så Randolhp bliver smidt væk fra kanalen "KidNet".
De øverste magter ved KidNet skal nu bruge en erstatning for Rainbow. Nora Wells (Catherine ...

05/12-02falder igennem !
Anonym
dårligt script, eneste lyspunkt er Robin Wiliams til tider geniale replikker. Filmens morale handler til dels om at "sælge ud" af sig selv, desværre synes de involdverede skuespillere at have "solgt ud" af sig selv, da man må formode at de har læst manuskriptet. Ikke engang stor stjerner som Robin Wiliams, Edward Norton og til dels den falmende Danny Devito kan ændre på det faktum at filmen føles lang og uden power. når nu det er sagt skal det med at filmen har lyspunkter, som når den altid talentfulde Robin Wiliams fyrer fede replikker af, man kan næsten fornemme at han selv har været på spil, da de langt overskygger den langtrukne films øvrige replikker.

20/09-02spildt af talent
Anonym
Hvorfor Robin Williams og edward norton har spidlt deres tid på dette gang lort, hved jeg ikke... Det er meningen det skal være en sort komedie, udentagen et par enkelte gode scener synker denne film som en lort i toiletet.

Fakta

Medvirkende
Sheldon Mopes Edward Norton
Rainbow Randolph Robin Williams
Burke Danny DeVito
Stokes Jon Stewart
Nora Catherine Keener
Merv Green Harvey Fierstein
Stemme Jenna Boyd
Tommy Cotter Pam Ferris
Bag kameraet
Instruktion Danny DeVito
Produktion Danny DeVito, Andrew Lazar, Peter MacGregor-Scott
Manuskript Adam Resnick
Fotografi Anastas N. Michos
Klip Jon Poll
Scenografi Howard Cummings
Musik David Newman
Genrer og relationer
Genre Komedie
Premieredatoer
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab Mad Chance
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...