The Sweetest Thing

Christina har altid afholdt sig fra at lede efter den eneste ene, men en dag møder hun Peter, der er noget nær perfekt. Da han forsvinder ligeså hurtigt som han dukkede op, beslutter Christina og hendes bedste veninde Courtney, at bryde alle regler for at finde den forsvundne drømmeprins. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Komedie
Instruktør Roger Kumble
Medvirkende Cameron Diaz, Christina Applegate, Thomas Jane, Selma Blair
Spilletid 89 min.
Biopremiere 23.08.2002
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Cameron Diaz

Efter seks års modelarbejde filmdebuterede den høje blondine med det uimodståelige brede smil i komedien Jim Carrey-komedien 'The Mask' (1994). I sandhed en imponerende debut når man taget i betragtning, at hun ikke havde uden anden skuespilerfaring end et par dramalektioner i gymnasiet. Efter et par indie-film kunne det store publikum glæde ...

Anmeldere

Politiken
"...en film, der på alle måder skraber bunden."

Berlingske
"...misbruget af talent er umuligt at overse, og "The Sweetest Thing" er hurtigt konsumeret og hastigt fordøjet uden besværlige bivirkninger %u2013 ja, faktisk uden nogen virkning overhovedet..."

Jyllands-Posten
"Roger Kumbles instruktion er nærmest pinagtigt ringe, og Cameron Diaz ser et par gange ud, som om hun bitterligt har fortrudt sit ja til rollen."

Weekendavisen
"Lad Dem ikke lokke af navne og ydre. The Sweetest Thing er en skrækkelig film."

Ekstra Bladet
"Hvornår får vi dumheds-censur?"

Cinemazone
"Den bidende sarkasme, som er filmens udgangspunkt, går ikke helt i spænd med den forudsigelige kærlighedshistorie, der får alt for stort spillerum - og det kan man ærgre sig over, for i passager er The Sweetest Thing næsten et kerneeksempel på en sjov pigerøvskomedie."

Brugere

06/11-07Elendigt makværk
"Det her er så elendigt et makværk, at jeg sjældent har set mage! Faktisk virker det lidt som om, at samtlige medvirkende i projektet, både foran og bag kameraet, har fortrudt deres medvirken..."

19/04-06Don't Go Looking For Mr. Right
Da veninderne Christina (Diaz) og Courtney (Applegate) prøver at hjælpe deres fælles veninde Jane (Blair) til at finde og score en lækker fyr, støder Christina selv på den hun tror er ”den eneste ene” (T. Jane).

Stilforvirret og overeksponeret uudholdelig kærlighedskomedie, der roder rundt mellem håbløs og smagløs spoof, forudsigelig og fladtrådt romantik og kitsch’et kvalfuld humor, mens instruktøren desperat forsøger at få den spinkle ligegyldighed af en fortælling, til at ligne en handling og få de tumpede indfald til at fungere. Det lykkes aldrig, filmen er hverken morsom, bevægende eller blot en anelse fængende på nogen punkter, blot enerverende og kludret i dens tone.

Filmens stærkeste og vel eneste triumf er dets cast,, hvor flere gode navne indgår. Men de kan ikke bidrage...

30/07-05skuffende
Anonym
En utrolig plat og skuffende film!
Havde slet ikke troet den var sådan..

Det eneste der trækker den op er de få grin man får.

05/04-05Sjov og underholdende..
Jegg vil kun give dig ret Susan. God blanding at sætte 2 babes som Diaz og Applegate sammen, i en komedie film ;)

05/04-05Ang. filmen
Anonym
Hej

Jeg så den for nylig på tv3, og jeg kan kun tilføje at det har været den sjoveste film..Jeg har set i lang tid, og Diaz og Applegate spiller altså godt efter min mening..Og der er utrolige mange sjove scener i filmen..*GG*

11/01-05Uhm....
Jeg har kun set denne film 1 gang.., men det var også 1 gang for meget.

Klart den dårligste og mest malplacerede film jeg så i 2002.

Den betegnes som en "tøsefilm", men burde nærmere have gået under betegnelsen "gåsefilm".

11/01-05Den BEDSTE
Anonym
Jeg synes altså at den er totalt griner... Har lige set den for 117. gang..
Man skal jo ikke tage filmen seriøst.. Det er ligesom det der er meningen med komedier.. Jeg mener altså bare at den er sygt god.. Den er måske lidt plat nogle steder, men det gør den nærmest bare endnu sjovere.. hehe.. *GG*..

27/09-04EN af de dårligste nogensinde!
Anonym
Det her er en usandsynlig DÅRLIG film, som jeg på det kraftigste vil advare alle mod at se. Tro mig, du ville ønske du havde brugt tiden anderledes når den er slut!

Den er dårlig på alle leder og kanter. Det er faktisk svært at sætte en finger på noget bestemt så ringe en film er det.
Skuespillet er ringe, "satiren" er ikke eksisterende - kun plat, der er stilforvirring fremfor sjov genremix.. Det er en meget dårlig romantsik film og en endnu dårligere komedie..

Hvis man er en 13 årig tøs kan man MULIGVIS få et grinflip ud af sjofelhederne, som i det mindste går total over gevind engang imellem, og derfor redder et enkelt træk på smilebåndet hjem. Jeg har nemlig intet imod sjofelheder, og/men selvom de i denne film har et par gode, så er langt det meste forudsigeligt og bare plat...

12/11-03F"""""G Lort
Anonym
Undskyld mig men jeg er nød til at gentage min mening fra (Michael)......... Har i set den.
Denne undskyldning af en film var jeg så dum at betale 70 kr. for at få på DVD, 70 kr. som jeg uden tvivl vil sagsøge for at få igen.
Jeg troede Diaz nåede bunden med charlies angels men nej, hun valgte at takke ja til denne gang lort lavet af Roger Kumble, som forhåbendtlig er blevet klar over at han nok valgte den forkerte karriere.
Filmen er en gang lort, handlingen er en gang lort, skuespillet er en gang lort, Instruktøren er en lort.
Ja overall..... En gang lort
Kan man give en film nul???? Nul Nul Nul Nothing

06/11-03vi krummer tæer
Anonym
Uhyre dum og intetsigende "komedie", uden sjove momenter, hverken i dialog eller andre optrin. Pigerne er ganske vist søde, og hele castet har uden tvivl haft det sjovt under indspilningen, men det sjældne er sket, det smitter ikke af på publikum. Det er svært at afgøre om skuespillerne er gode, for situationerne er for langt ude til at man kan vide, hvordan man selv ville reagere på det.

Vil meget gerne være en slags fortsættelse til Vild Med Mary, men den har ikke charmen eller humoren. Denne film skulle ikke have blevet lavet.Fakta

Medvirkende
Christina Walters Cameron Diaz
Courtney Rockliffe Christina Applegate
Peter Donahue Thomas Jane
Jane Burns Selma Blair
Jude Webb Parker Posey
Roger Jason Bateman
Damon Williams
Mariangella Jennifer Gimenez
Frank Grillo
Bag kameraet
Instruktion Roger Kumble
Produktion Kathy Konrad
Manuskript Nancy Pimental
Fotografi Anthony B. Richmond
Klip David Rennie
Scenografi Jon Gary Steele
Musik Ed Shearmur
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 23.08.2002
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 89 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 51.975
Selskab Columbia Pictures, Konrad Pictures
Biodistributør Nordisk Film

Se også...