To ugers opsigelse (Two Weeks Notice)

Playboy'en og forretningmanden George Wade er fuldstændig afhængig af sin dygtige og ambitiøse medarbejder Lucy Kelson. En dag vil Lucy videre, og hun finder selv sin afløser. Da hun er på vej ud af døren, stopper op og stiller sig selv det store spørgsmål . Kan man efter fem års professionelt samarbejde sige: 'Jeg elsker dig'? © Scope

Produktionsår 2002
Genre Komedie
Instruktør Marc Lawrence
Medvirkende Sandra Bullock, Hugh Grant, Mark Feuerstein, Dorian Missick
Spilletid 101 min.
Biopremiere 21.02.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Hugh Grant

Med sin nervøse stammen, befippede gestik og en enestående evne til at fange den engelske forlegenhed trådte Hugh Grant direkte ind i alle kvindehjerter med film 'Fire bryllupper og en begravelse' (1994). Inden da have Hugh spillet mere alvorlige roller med i en række spille- og tv-film, men det er for sit komiske talent den kønne englænder er bl...

Anmeldere

Politiken
"Kan man leve med skønhedspletter i en ellers ganske munter affære, kan man roligt bevæge sig ind på byggepladsen helt uden sikkerhedshjelm."

Berlingske
"...en feel good film, men eftersom den faktisk får sin tilskuer til at føle sig godt tilpas, er det svært at beklage sig."

Jyllands-Posten
"Resultatet er ikke uden en vis overfladisk, periodisk charme og opstyltet kvikhed. Men bag ved det alt sammen lurer der et totalt forløjet menneskesyn."

Weekendavisen
"...kan anbefales biografgængere, som vil slå godt halvanden time ihjel uden at blive belemret med ubehagelige overraskelser eller for meget at tænke over bagefter."

Information
"...mundrette, vittige replikker, som i munden på Grant og Bullock veloplagt suser gennem luften og ganske ofte rammer lige i plet."

Ekstra Bladet
"Et nyt filmpar et født, men desværre ikke en ny, original manuskriptforfatter."

B.T.
"I 'Two weeks notice' konkurrerer Bullock og Grant om at være mest irriterende. Det ender uafgjort mellem Bullocks snøvlende skærebrænder-stemme og Grants evige måben."

Cinemazone
"Mængden af sporadisk humor og charme gør den ikke til andet end en del af mængden af romantiske komedier..."

Brugere

06/01-06Enormt underholdende!
Sandra Bullock stråler i denne meget sjove film, det samme gør Hugh Grant i øvrigt! det er klart en af mine yndlings, filmen viser klart og lysende Bullocks store talent!

19/02-05hmm...
sød sjov underholdende. måske en omgang sødsuppe til tider.

04/01-05set bedre
Anonym
denne film er kun en lille smule god fordi sandra bullock er med og hun er bare mega lækker

03/12-04SKUFFENDE...
Anonym
... MEN HELLER IKKE SÆRLIGT MEGET! MEN SKUESPILLET KUNNE MÅSKE GODT HAVE VÆRET LIDT BEDRE. VA' VED JEG? MEN DEN FÅR KUN 4 STJERNER!!

29/11-03hyggehumor
Anonym
Hyggelig og ekstrem forudsigelig romantisk komedie med Hugh Grant og Sandra Bullock. De er et sødt par og får selvfølgelig hinanden til sidst. Filmen kører på de klassiske tangenter, som vi kender til hudløshed. Den er stedvis sjov, og man underholdes da et pænt stykke henad vejen. Nogle folk elsker Grant’s humor, mens andre hader den. Jeg ligger et sted midt imellem, og sunes da hans tørre humor er sjov nok. Desværre har man set ham i denne rolle tusind gange før. Grant siger selv, at han vælger sine roller, så han ikke bliver sat i bås. Nej, det gør han ikke. Stop løgnen og lav bare disse letforglemmelige film.

20/08-03ChickFlick!
Anonym
Overskriften siger det hele.....er man en lille pige der keder sig med veninden er filmen lige den man ska se. Men ellers er det plat humor. Så den til frifilm i fælledparken og kan ik sige andet end at jeg var ved at falde i søvn!

15/07-03Beskrives af ÉT ord!
Anonym
HeeY..

Kun ÉT ord ka beskrive den her film: WooW!!!

KnuS NiNa

04/06-03cool
Anonym
den er total cool

24/04-03SuPer Perfekt!
Anonym
HalløJsa..
Filmen er KaNoN .. GoD!!
Hugh Grant er 2-tal dejlig og Charmerende i filmen.. Yahuu!

--> Se DeN!!!

KnuSser PiGen

26/03-03den er fin nok..
Anonym
filmen: Two Weeks notice er helt i orden..
hvis man er en Sandra Bullock-elsker skal man tage ind og se den... Sandra Bullock befinder sig i sit rette miljø i denne film.. hun spiller sin rolle godt med noget dejligt humor i.. Jeg giver den fire.. fordi jeg synes den er ok.. den er ikke perfekt, men heller ikke dårlig!!!
Selve handlingen er lidt lam... den er meget forudsigelig, men alligevel forudsigelig med et tvist af humoristisk sans. Sandra Bullock viser i denne film, som hun også gør i mange andre, at hun kan spille mange forskellige roller.. i denne spiller hun en ung klodset pige, der ingen mand har(og ingen børn) hun går ind for retfærdighed for de svage... Der er en del debat i denne film.
det var bare min lille mening...
hilsen mig! :-)
Fakta

Medvirkende
Lucy Kelson Sandra Bullock
George Wade Hugh Grant
Mark Feuerstein
Tony Dorian Missick
Norman Jason Antoon
Merryl Heather Burns
Sig selv Mike Piazza
Hannah Mandy Siegfried
June Carter Alicia Witt
Bag kameraet
Instruktion Marc Lawrence
Produktion Sandra Bullock
Manuskript Marc Lawrence
Fotografi László Kovács
Klip Susan E. Morse
Scenografi Peter S. Larkin
Musik John Powell
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 21.02.2003
Dvd 22.07.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 101 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 108.194
Selskab Castle Rock Entertainment, Fortis Films
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...