Hugh Grant

Hugh Grant
Med sin nervøse stammen, befippede gestik og en enestående evne til at fange den engelske forlegenhed trådte Hugh Grant direkte ind i alle kvindehjerter med film 'Fire bryllupper og en begravelse' (1994). Inden da have Hugh spillet mere alvorlige roller med i en række spille- og tv-film, men det er for sit komiske talent den kønne englænder er blevet kendt. Der skulle gå fem år fra gennembruddet i 1994 før Hugh igen var med i en blockbuster. Denne gang med 'Notting Hill' (1999), igen en romantisk komedie, der ligner den tidligere succes til forveksling.

Siden er det blevet til prominete roller i Woody Allens 'Small Time Crooks' (2000) og den romantiske komedie 'Bridget Jones' dagbog' (2001). I sidstnævne overrakede Grant ved at have en skurkerolle. I 2002 havde Grant succes som 38-årige teenager i Nick Hornby-filmatiseringen 'About a Boy'.

Den gode Grant er også kendt for en mindre heldig episode, hvor amerikansk politi fandt skuespilleren i sin bil, mens han modtog intime tjenester fra overklasseluderen Divine Brown. Grant blev arresteret og måtte hoste op med 1180 dollars i bøde, samt en masse forvirrende forklaringer til offentligheden.

Grant var i gennen en årrække kæreste med skuespilleren Elizabeth Hurley.
Født
09/09-1960 London, England, UK
< 1 >