The Recruit

James Clayton er er under uddannelse som agent på CIA's tophemmelige skole 'The Farm', hvor landets bedste agenter uddannes til operationer i Kina. Her får han mistanke om at hans mentor Walter Burke og flere andre instruktører på skolen er dobbeltagenter for den kinesiske regering. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Thriller
Instruktør Roger Donaldson
Medvirkende Colin Farrell, Al Pacino, Bridget Moynahan, Gabriel Macht
Spilletid 105 min.
Biopremiere 15.05.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Al Pacino

Alfredo James Pacino er trods sin ringe fysiske størrelse noget af en kæmpe i amerikansk film. Efter at have gjort sig bemærket på teatret debuterede han på celluloid i 1969 og slog igennem i 1972 med "The Godfather". Han havde nogle meget magre år i 80’erne og skrabede bunden med ”Vi vandt Amerika” (1985), der kastede Pacino ud...

Anmeldere

Politiken
"'The Recruit' kører derudad som god, stedvis pinagtig spændingsunderholdning trods manglen på en ydre fjendtlig (stor)magt til at drive angsten."

Berlingske
"I hvert fald virker slutningen så forvrøvlet og postuleret, at man ikke kan tage den alvorligt."

Jyllands-Posten
"Alligevel: Den sidste af de tre stjerner er hans [Pacino], og hans alene! For selv er han, hvad han ser ud til: En megastjerne."

Ekstra Bladet
"Af instruktøren af 'Thirteen Days' havde man forventet mere end jævn, tandløs underholdning."

B.T.
"Al Pacino og Colin Farrell slår gnister."

Filmland
"Al Pacino spiller som han plejer - engang var det godt, i dag er det - måske ikke skidt - men ihvertfald slidt."

Cinemazone
"Filmen er et professionelt stykke arbejde, der til tider leverer både spænding og underholdning, ganske som en god spionthriller kan og skal, men for det meste bevæger sig rundt i et alt for langtrukkent ingenmandsland..."

Brugere

01/04-07Genial
Spænding til det sidste. Den skal bare ses!

31/10-05Feed film!!
Den her film er Colin Farrel's bedste .. var ikke særligt vild med S.W.A.T. men det her... wow :-)

Se den!!

30/10-05metervare.. 1
Ok underholdende og de to herrer spiller godt af på hinanden - også er Bridget Moynahan en af de smukkere hollywood skuspillerinder for tiden synes jeg.
Men det gode slutter der....filmen er meget forudsigelig og plot drejningerne gennemskuelige som nypoleret glas.

Forvent ikke noget nyskabende eller særligt.

30/10-05Nemlig
Anonym
Al Pacino har altid hænderne op i luften når han bliver skudt. Det er ét af hans varemærker.

29/10-05Navnet er Pacino ... Al Pacino
The Recruit er en glimrende film med en god blanding af action og thriller. Al Pacino er fremragende som den mystiske CIA-agent og Colin Farrel er ligeså som dem unge og forvirrede CIA-lærling. En ting som jeg bemærkede var Al Pacino død mindede meget om hams rolle i Scarface. Han bliver tosset og bliver skudt mes han er omringet med hænderne oppe i luften.

01/10-04frisk fra skabelonen
Anonym
Gennemskuelig fra starten (og derfor underligt skuffende), men flot lavet thriller af Roger Donaldson. Ikke just toppen af den herres karriere, da denne film smager af samlebånd i forhold fx. Thirteen Days og No Way Out. Filmens største styrke er den meget talentfulde Colin Farrel, som er ret overbevisende selv når filmen ikke er det.
Det virker lidt som en film som er blevet stablet på benene fordi "Spy Game", der kom ud året før, med stor succes satte en gammel og en ung stjerne i samme agentfilm. "Old dog, new dog". Den er dog langt fra så spændende eller velfortalt, og Pacino kører på rutinen fordi hans karakter ikke giver mulighed for andet.

Men, på en søndag, stenet, er den vel ganske underholdende.

01/10-04Tjaaaaaaa.....
Anonym
"The Recruit" er god det meste af tiden. Men indimellem kommer der små ting der gør den mærkelig. Men det er IKKE det værste. Næ nej. det værste er slutningen for...... AD FOR POKKER DEN ER SKOD DÅRLIG!!!!! FY FØJ!!!!!

17/10-03tony scott wannabe
Anonym
En underholdende, velproduceret spændingsthriller, instrueret af den garvede Roger Donaldsen (som laver alt fra rigtig gode til mildest talt lortefilm), som får det optimale ud af et lidt tørt og uinspireret manuskript.

Al Pacino er den rutinerede lærling, der skal oplære den uerfarne Colin Farrel. De spiller godt begge to, uden at gnisterne ligefrem springer mellem dem. Pacino er som altid god, men han ser en smule træt, selvom han stadig kan spille røven ud af bukserne. Farrel er en velfortjent stjerne, der har spillet godt i alle hans film (undtagen den MEGET uheldige rolle i den skuffende Daredevil).

Filmen minder lidt for meget om andre film, her tænker jeg blandt andet på Spy Game, som den også næsten er på højde med. Man føler, at man har set det hele før, og selvom historie...

05/10-03fin fin!!
Anonym
Spionfilm har aldrig været mine favoritter, men efter alt det jeg har hørt om Rekrutten måtte jeg lige kigge nærmere! Jeg havde næsten tårnhøje forventninger, men filmen levede ikke helt op til dem! Der er rigeligt med spænding og skuespillet er da godt, men hele karakter staben kæmper en uretfærdig kamp mod et klichefyldt manuskript og så må jeg da også sande at historien til tider er lidt forudsigelig! Så troværdig overfor agentmiljøet som nogen siger den er passer altså ikke! Den er, ligesom så mange andre Hollywood film, ikke sønderlig realistisk selvom uddannelsen på Gården virker temmelig sandfærdig! bedre end "The agency" er en da i hvert fald! Så alt i alt skuffede, men underholdt den..!

02/10-03Udemærket men...
Anonym
Det er en udemærket film. Man er godt underholdt i de ca 100 min. Al Pacino spiller som han altid gør ( kan godt mangle at se lidt variation i hans skuespil ), og Colin farrell gør det godt. Der er en intensitet over filmen, men den er alt for forudsigelig. Dette er kun min mening, men næsten fra starten kunne man regne historien ud. De 3 stjerner får den for en god aktion film...men ikke mere. Den er hurtigt glemt og der kommer jo nok flere af den slags.Fakta

Medvirkende
James Clayton Colin Farrell
Walter Burke Al Pacino
Layla Bridget Moynahan
Zack Gabriel Macht
Alan Kenneth Mitchell
Psykiater Brian Rhodes
Ronnie Mike Realba
Dennis Slayne Karl Pruner
Bag kameraet
Instruktion Roger Donaldson
Produktion Jeff Apple, Gary Barber, Roger Birnbaum
Manuskript Roger Towne, Kurt Wimmer, Mitch Glazer
Fotografi Stuart Dryburgh
Klip David Rosenbloom
Scenografi Andrew McAlpine
Musik Klaus Badelt, Ramin Djawadi
Genrer og relationer
Genre Thriller
Premieredatoer
Biograf 15.05.2003
Dvd 23.09.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Spilletid 105 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 29.121
Selskab Spyglass Entertainment, EIEIO Productions Inc.
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...