The Fighting Temptations

Darrin arver 150.000 dollars, hvis han dirigerer hjembyens kirkekor og fører dem frem til den årlige Gospel Explosion konkurrence. Heldigvis bor hans dejlige barndomskæreste stadig i byen, så Darrin smøger armerne op og klør på med både kor og kærlighed. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Komedie
Instruktør Jonathan Lynn
Medvirkende Cuba Gooding Jr., Beyoncé Knowles, Melba Moore, Mike Epps
Spilletid 123 min.
Biopremiere 04.06.2004
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding, Jr. var den pæne ghettodreng i "Boyz N The Hood" (1991), men det er hans Oscar-belønnede rolle som sidekick i ”Jerry Maguire” (1996), man husker ham for. Manden, der gjorde "Show me the money!" til den fede ting at sige dét år, har siden spillet over for Anthony Hopkins i thrilleren ”Instinct” (1999) og Rober...

Anmeldere

Politiken
"Meget står og falder med Cuba Gooding i hovedrollen. Eftersom man skal lede længe efter en mere fladtrådt charmør, falder filmen mere end den står."

Berlingske
"...kunne...have været helt fin at lytte til hjemme hos sig selv. Som romantisk filmkomedie er den derimod et trivielt og trættende flop."

Jyllands-Posten
"...tynd og alt for lang, handlingen forudsigelig og kontrasten mellem den iskolde kynisme i New York og den hjertevarme, enfoldige ægthed i Georgia for postuleret. Til gengæld er typerne velvalgte og ikke uden grotesk humor."

Weekendavisen
"...føjer intet nyt til genren..."

Ekstra Bladet
"Det er de syngende stjerner, som udløser tre stjerner..."

B.T.
"...nærværet liggende hjemme på sofabordet, og entusiasmen skruet ned til noget nær nul..."

Filmland
"Cuba Gooding Jr. spiller ulideligt og ødelægger de også meget få sjove situationer i manuskriptet med sin elendige timing og fjollekomiske overspil."

Cinemazone
"...man skal være endog meget besat af enten klæbrigt opbyggende familiefilm eller gospelmusik for at sidde denne omgang lovprisende sødsuppe igennem."

Brugere

25/10-07Elendig Gooding, Jr.
"Filmen kunne sikkert godt have fungeret fint, hvis altså bare man havde valgt en anden i hovedrollen. For Cuba Gooding, Jr. er enormt elendig i rollen, og i stedet for at grine med ham, griner man hånligt af ham! Filmen ender i et (desværre) dårligt resultat, som man ikke ønsker at huske ved..."

16/04-05God Musik I Dårlig Film
Knap så succesfuld og løgnagtig reklamemand (Gooding) rejser fra New York, til en lille by sydpå, for at modtage en arv, som han opdager han kun kan modtage hvis det lykkes ham at samle et gospelkor og få succes med det.

Tillad mig at være lidt skeptisk fra starten, med en film som MTV (jeg har aldrig haft høje tanker om deres Tv-kanal) har været med til at producere, men en chance skal den dog have. Dette viste sig desværre at være en chance den ikke udnyttede på ret mange punkter.

Historien er dybt forudsigelig, hvad der måske kunne tilgives hvis den havde været morsom og romantisk som meningen har været, men det er den ikke.

Gooding kan ikke levere varen og sangerinden Beyoncé er måske sød, men har ikke en rolle der kan karakteriseres som en rolle.

I hele filmen er der...

04/06-04MUH!
Anonym
Beyonce er dårlig skuespiller!!

Fakta

Medvirkende
Darrin Cuba Gooding Jr.
Lilly Beyoncé Knowles
Bessie Melba Moore
Lucius Mike Epps
Shirley Caesar Shirley Caesar
Paulina Pritchett La Tanya Richardson
Miles Steve Harvey
Eric Montell Jordan
Bee-Z Briggs T-Bone
Corny Dog Dave Sheridan
Bag kameraet
Instruktion Jonathan Lynn
Produktion David Gale, Loretha C. Jones, Benny Medina, Jeff Pollack
Manuskript Elizabeth Hunter, Elizabeth Hunter, Saladin K. Patterson
Fotografi Affonso Beato
Klip Paul Hirsch
Scenografi Victoria Paul
Musik Jimmy Jam, Terry Lewis, Big Jim Wright
Genrer og relationer
Genre Komedie
Premieredatoer
Biograf 04.06.2004
Dvd 24.11.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2003
Spilletid 123 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 666
Selskab Paramount Pictures, MTV Films, Handprint Entertainment
Biodistributør United International Pictures

Se også...