Impostor

Året er 2079 og videnskabsmanden Spencer John Oldham arbejder på et våben, der skal hjælpe menneskeheden med at vinde en årelang krig mod aliens, der kloner mennesker og anvender dem som omvandrende tidsindstillede bomber. En dag anklages han for at være en spion og bliver jaget af den ihærdige agent Hathaway. Oldhams eneste mulighed er nu selv at finde frem til sandheden bag anklagerne. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Science Fiction
Instruktør Gary Fleder
Medvirkende Gary Sinise, Madeleine Stowe, Vincent D'Onofrio, Tony Shalhoub
Spilletid 102 min.
Biopremiere 09.07.1999
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Gary Sinise

Gary Sinise debuterede på det hvide lærred med krigsfilmen 'No Man’s Land' i 1991. Forinden havde han lagt sine kræfter i teatret, blandt andet ved at være med til at grundlægge Steppenwolf-truppen og instruere dets første Broadway-forestilling, 'True West' med John Malkovich. De to arbejdede også sammen på Sinises hidtil seneste job som fi...

Brugere

27/06-04Gott
Anonym
Du har ret, Philip K. Dick er ikke hvad han har været, men det er måske fair nok da manden har været død i 22 år...He he he!!!

25/06-04Popcorn og cola obligatorisk!
Anonym
Philip K Dick er god til at finde på noget nyt indholdsmæssigt, ofte er hans plots opfindsomme og spændende at følge, hvor man skal sætte puslespillet sammen.

"Impostor" er en okay underholdning, som byder på en masse typisk jagt og god portion action, men på det indholdsmæssige er der intet nyt. Man fornemmer ganske hurtigt, at man har set det hele før, bare med andre skuespillere i hovedrollen. Philip K Dick skuffede meget med "Paycheck", hvor der heller ikke var noget nyt at hente, den var blot pakket godt ind, så man ikke kunne se hullerne.

Alt i alt så fungerer filmen bedst når den underholder, og det gør den stort set hele tiden. Jeg kedede mig aldrig. Forvent ikke den store historiefortælling, for Philip K Dick er altså ikke som han engang har været.

Gary Sinise er go...

11/06-04for satan da den er god
Anonym
ja det skal den ha

05/03-04En Ok Sci-Fic Flick
Anonym
Året er 2079. Videnskabsmand (Sinise) beskyldes pludselig for at være arbejde for de aliens, som han ellers er med til at bekæmpe.

Ret så flot og ofte også ret spændende sci-fic actionthriller, med en interessant og veltænkt, men måske nok lidt forudsigelig handling, bygget på en historie af Philip K. Dick (Blade Runner).

Slutningen kunne og burde have været bedre, men ellers fandt jeg resten af filmen okay. Den blev lidt ufortjent en kæmpefiasko i biograferne.

Jeg kan ikke nægte, at min begejstring måske skyldes at filmen overraskende mig positivt, mine forventninger var meget lave.

Fakta

Medvirkende
Spencer Olham Gary Sinise
Maya Olham Madeleine Stowe
Maj. D.H. Hathaway Vincent D'Onofrio
Nelson Gittes Tony Shalhoub
Dr. Carone Tim Guinee
Jordmor Elizabeth Peña
Cale Mekhi Phifer
Capt. Burke Gary Dourdan
Chancellor Lindsay Crouse
Raporter Melinda Ramos Renna
Receptionist Diane Mizota
Bag kameraet
Instruktion Gary Fleder
Produktion Gary Fleder, Gary Sinise, Marty Katz, Daniel Lupi
Manuskript Caroline Case, David N. Twohy, Ehren Kruger
Forlæg Philip K. Dick
Fotografi Robert Elswit
Klip Armen Minasian, Bob Ducsay
Scenografi Nelson Coates
Musik Mark Isham
Genrer og relationer
Genre Science Fiction
Premieredatoer
Biograf 09.07.1999
Dvd 05.05.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 102 min.
Selskab Dimension Films, Mojo Films, P.K. Pictures

Se også...