Starsky & Hutch

I 70'ernes Californien er Starsky og Hutch de hårdeste strømere i Bay City. Snedige forklædninger, charme og brandvarmt bly er blot nogle af ingedienserne i deres utrættelige jagt gennem underverdenen. Takket være deres gadesnu stikker Huggy Bear kommer de to strømere på sporet af den største narkohandel i byens historie. © Scope

Produktionsår 2004
Genre Action, Komedie, Krimi
Instruktør Todd Phillips
Medvirkende Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson
Spilletid 101 min.
Biopremiere 30.04.2004
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Todd Phillips

(INSTRUKTØR)
Todd Phillips debuterer som spillefilmsinstruktør med den ungdommelige asfaltkomedie "Road Trip". Når dommedag kommer, må han desuden stå til regnskab for dokumentarfilmene "Hated: G.G. Allin and the Murder Junkies" (1994) og "Frat House" (1994). Phillips har også arbejdet på en dokumentarfilm om kultbandet Phish med titlen "Bittersweet Motel". ...

Anmeldere

Politiken
"Faktisk går det uden store ambitioner eller forvokset ståhej helt fint for denne afslappede 70'-parodi..."

Berlingske
"...en ganske fornøjelig halvanden time, der måske ikke bringer de store latterbrøl frem, men alligevel kan fostre nogle kluk og fnis undervejs."

Jyllands-Posten
"Handlingen skal ikke refereres, for den kan ikke refereres. Eftersom det er umuligt at referere det rene pjat, og det er, hvad filmen er. Men charmerende, indimellem: vittigt pjat, grotesk humor."

Information
"Kan være at 'Starsky & Hutch' er lidt for lang, men man morer sig storartet det meste af tiden."

Ekstra Bladet
"Uforpligtende underholdning for drengerøve."

B.T.
"...filmens virkelige force er den fremragende underholdningsværdi, som hver en scene er så gavmildt stopper med."

Filmland
"På papiret er deres replikker totalt umorsomme, men hele vejen igennem bliver ordene afleveret med en forbilledlig timing..."

Cinemazone
"...et broget persongalleri og to skønne helte, men der er ingen heftige biljagter, bemærkelsesværdige replikker eller bare antydningen af en vellykket actionfilm."

Brugere

11/04-10snoop dogg 1
En fremragende komedie.

29/10-07Accepteret
"Den er aldrig hylende morsom, men sjov er den da i perioder, og så er det heller ikke noget, som man straks efter fortryder man har spildt sit liv på..."

25/09-05Pinlig kedelig...
Gik min vej fordi den var KEDELIG!

17/02-05skal ses
god sjov og underrholdende. snoop dog spiller faktisk godt og forholdet mellem makkerparret starsky og hutch er sjovt. det er underholdende at se deres forskellige reaktioner.

30/01-05SJov og go og Retro
Anonym
Jeg syntes at det er en rigtig go og sjov film...masser af humor og retro Style!!!

11/01-05ØV BØV
Jeg havde glædet mig meget til denne film. Og jeg blev skuffet: Der skete næsten ingenting i den, men der er dog nogle sjove scener.

Denviser dog at Snopp Dogg er en god skuespiller. Skuespillerne er dog gode, især Carmen Electra :o)

05/01-05- Ordensmagt med krøller -
Ben Stiller og Owen Wilson danner igen komisk makkerpar og er drivfjederen i 1½ times løjer. Denne gang i parodikomedien ”Starsky & Hutch”, der er baseret på politiserien fra 70’erne af samme navn.

Og det er da også Stiller og Wilson, der skal have æren for, at filmen går rent hjem. De er uovervindelige sammen, og begge er gode og sjove med en underspillet parodi på politiets 70’er-image i USA. De får et tamt manuskript til at blomstre, for handlingen lægger i og for sig ikke op til de store morsomheder. Det er en komedie, der lever på dens, i dette tilfælde, begavede komikere. Noget som også kommer til udtryk i birollerne, hvor Will Ferrell, nok engang, leverer sværvægtsmotion til lattermusklerne.

Så altså en komedie, der trods den lidt svage drejebog, virker, fordi den tør være ...

18/11-04Skuffende
Anonym
Jeg havde glædet mig meget til denne film. Der sker ikke rigtig noget i den. Der er dog nogle sjove scener; f. eks. når Hutch er i dansekamp mod en diskokonge.

Men det viser at Snoop Dogg er en god skuespiller. Skuespillerene er dog meget gode, især Carmen Electra :o)

29/10-04Do it
Anonym
Do it. Do it. Do it.

28/10-04The Cop Show
Anonym
De to ulige strømere, Starsky (Stiller) og Hutch (Wilson) tvinges til at arbejde sammen om at fange en narkobaron (Vaughn).

Egentlig er denne parodi på 70’er Tv-serien af samme navn (en typisk, men vist nok ret kvalitativt 70’er politi-serie, som jeg så som barn. Man vi var nogle stykker der elskede bilen, en Ford Gran Torino) en rigtig tynd omgang. Men Stiller (jeg må atter engang understrege, jeg elsker når han danser) og Wilson’s samspil er så charmerende og filmens humor så ”laid back” og behagelig, at jeg følte mig i kanon godt selskab i den tid den varede.

Jeg sad med følelsen af, at de virkelig har nydt at lave denne her, særligt de to hovedpersoner virker som de nyder hinandens selskab (de har jo også lavet en del film sammen efterhånden, det er der vel en grund til), og ...Fakta

Medvirkende
David Starsky Ben Stiller
Ken Hutchinson Owen Wilson
Huggy Bear Snoop Dogg
Doby Fred Williamson
Reese Feldman Vince Vaughn
Kitty Juliette Lewis
Friday Jason Bateman
Holly Amy Smart
Staci Carmen Electra
Chau George Cheung
Manetti Chris Penn
Bag kameraet
Instruktion Todd Phillips
Produktion William Blinn, Stuart Cornfeld, Akiva Goldsman, Tony Ludwig, Alan Riche
Manuskript Todd Phillips, William Blinn, Stevie Long, John O'Brien, Scot Armstrong
Fotografi Barry Peterson
Klip Leslie Jones
Scenografi Ed Verreaux
Musik Theodore Shapiro
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie, Krimi
Premieredatoer
Biograf 30.04.2004
Dvd 29.09.2004
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2004
Spilletid 101 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 50.589
Selskab Warner Bros., Dimension Films, Riche-Ludwig Productions, Red Hour Productions, Weed Road Pictures
Biodistributør United International Pictures

Se også...