Taxi 3

En bande tyve der kalder sig julemændene er for smarte for lovens lange arm. Gang på gang undslipper de det franske politi, der bliver stadig mere frustreret. Bedre bliver det ikke af, at politiets magtesløshed er kommet i mediernes søgelys. Så er det godt at den fartglade taxakører Daniel ikke er bleg for at give den gas i jagten på banden. © Scope

Produktionsår 2003
Genre Action, Komedie
Instruktør Gérard Krawczyk
Medvirkende Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, Ling Bai
Spilletid 84 min.
Biopremiere
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Gérard Krawczyk

(INSTRUKTØR)
Gérard Krawczyk var second unit director på Luc Bessons ”Jeanne d’Arc” (1999) og fik lov til selv at sidde i førersædet med ”Taxi 2” (2000), som Besson producerede. I sit hjemland har Krawczyk desuden signeret den sort/hvide komedie "Je hais les acteurs" (1986) og dramaet "Héroïnes" (1998).

Brugere

01/07-07Magen til dårlig film skal man kikke længe efter
Magen til dårlig film skal man kikke længe efter. Filmen prøver på at være sjov men er det ikke også optræder filmens skurke i julekostume. Man kan overhovedet ikke tage denne film seriøs.

05/11-05Stor skuffelse
Anonym
Da den trejde Taxi film kom ud, havde jeg selvfølgelig meget store forventninger til den da jeg er helt vild, med de to første film.
Efter at jeg havde set den måtte jeg næsten side ned og begynde at tude. Jeg er så skuffet over at man kan lave så dårlig en tre'er som de har gjordt.

Et'eren var super, to'eren var lige så super, men tre'eren. Jeg har aldrig set så dårlige handlinger som jeg ser i den.

En ting er at de skriver Sylvester Stallone ude på coveret. En anden ting er at, de måske lige skulle have skrevet at han kun er med i mindre end 10 min.
Daniels taxi er stadig lige så original og fed som den altid har været. Personligt gør han det også godt selv. Men handlingen er noget værre L***!

Herfra er der ikke andet at sige, end det er en stor skuffelse.

16/06-04Elendigheden efterfølges!
Anonym
Denne tynde franske fortsættelse har taget hul på den tredje og forhåbentlig også den sidste del i serien. Og der er absolut ikke noget at råbe hurra for i denne sidste del, den er faktisk blevet dårligere (hvis det kan være muligt) end de to første.

Med meget pres for vennerne til en videoaften, var jeg nærmest tvunget til at se denne film, og det blev selvfølgelig til en forventet skuffelse, fordi jeg heller ikke var særlig begejstret for de to første film. Denne er dog langt værre på alle punkter. Jeg synes bare Taxi-trilogien er latterligt til min smag, jeg kan hverken se humor eller noget andet som skulle være noget særligt i de film. De film har kedet mig, de har ikke sagt mig noget og derfor vil jeg tillade mig at sige, at de film er elendige.

Jeg må også indrømme, at jeg ...

Fakta

Medvirkende
Daniel Samy Naceri
Emilien Frédéric Diefenthal
Gilbert Bernard Farcy
Qiu Ling Bai
Petra Emma Sjöberg
Lilly Marion Cotillard
Alain Edouard Montoute
Bertineau Jean-Christophe Bouvet
Politimand Léon-Pierre Mondini
Politimand Bernard Llopis
Bag kameraet
Instruktion Gérard Krawczyk
Produktion Luc Besson
Manuskript Luc Besson
Fotografi Gérard Sterin
Klip Yann Hervé
Scenografi Jacques Bufnoir
Musik DJ Kore, DJ Skalp
Genrer og relationer
Genre Action, Komedie
Relaterede film Taxi 4
Premieredatoer
Dvd 07.01.2004
Øvrige oplysninger
Land Frankrig
Produktionsår 2003
Spilletid 84 min.
Selskab ARP Sélection, TF1 Films Productions, Europa Corp., Canal+

Se også...