What Women Want

Nick Marshall er en charmerende ungkarl med styr på tilværelsen, især kvinderne. En aften får han elektrisk stød, hvis bivirkning er, at han får øjne og ører op for sin omverden. Han bliver simpelthen i stand til at høre kvinders inderste tanker og ønsker, og det giver hans liv en ny drejning. © Scope

Produktionsår 2000
Genre Komedie
Instruktør Nancy Meyers
Medvirkende Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda
Spilletid 126 min.
Biopremiere 16.03.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Mel Gibson

Mel Columcille Gerard Gibson er blot et ud af de 11 børn, som hans irsk-katolske forældre har sat i verden (Gibson er selv far til syv). Og nej, han er altså ikke australier; Gibson flyttede først down under med sin familie som 12-årig. Hans internationale gennembrud kom med den benhårde actionfilm 'Mad Max 2' (1981). Det maritime drama 'Boun...

Anmeldere

Politiken
"Komikken og underholdningsværdien taber luft, efterhånden som den overrumplende effekt af Nicks tankelæsning aftager."

Jyllands-Posten
"Spild af tid ... en film om karriere, beskidte kneb og sikkert også knibeøvelser."

Information
"Mel Gibson slipper overraskende godt fra at være på slap line i den klassiske rolle som selvoptaget mand, der tvinges til at forbedre sig for at blive værdig til Kvindens kærlighed. Desværre er hans udkårne her Helen Hunt. Hun har som altid integritet, men ikke meget spræl, og efterhånden som filmen fokuserer på deres forhold forsvinder meget af komikken."

Ekstra Bladet
"Filmen kunne med fordel have udnyttet de evigt aktuelle kønsforskelle med lidt mere intelligent satire omkring kvinders tanker, men det er dømt publikumssucces. Nu skal tøserne i biffen."

B.T.
"Fra første scene buldrer [Gibson] derudad, men desværre virker det mere forceret end morsomt, når han lægger eyeliner og optræder i nylonstrømper. Det smager af, at Mel Gibson ikke har fået modspil nok."

Bogart
"Filmens ide er lidt spinkel, men den bæres muntert igennem af Mel Gibson, som får lov til at spille mod sin legendariske maskulinitet, og det gør ham ikke mindre charmerende."

FilmReactor
"Filmen er ren og skær underholdning, en popcornfilm til parrene, og som sådan er den virkelig vellykket. Vittigt skrevet, uhyre velspillet og med en gimmick, som der kommer en masse sjov og ballade ud af."

Brugere

22/06-07Middel Underholdning
Filmens ide er lidt spinkel, men den bæres muntert igennem af Mel Gibson.

21/03-07What women need
”What Women Want” er et stykke ligegyldigt underholdnings-puf, der ikke formår at få det bedste ud af det interessante præmis. Men filmen fuldførte sin opgave, der bestod i flimre lidt på skærmen, mens jeg forsøgte at falde til ro ovenpå en arbejdsdag.

Nick (Mel Gibson) er en mandschauvinistisk reklamemand, der udelukkende betragter kvinder som seksuelle objekter. Han tillader dog ikke sin egen teenagedatter, Alex (Ashley Johnson), at gå i seng med sin kæreste. Chefen for Nicks firma siger en dag, at kvinder er den nye målgruppe, og ved et tilfælde der involverer neglelak, strømpebukser, hårfjerner og elektrisk stød i et badekar, får Nick pludselig evnen til at læse kvinders tanker.

Han udnytter det selvfølgelig først til at komme i kanen med servitricen Lola (Marisa Tomei), da h...

23/12-05god til en hygge aften
Anonym
what a women want er rigtig god!! den var altsåh oz vildt sjov! en film alle bør se!!

03/03-05lang film
Laaang kærligheds film.. men synes alligevel den byder på noget godt. og gibson er god som altid.

05/01-05- Ligetil -
Letfordøjelig komedie som er sjov for begge køn. Man græder ikke af grin, men humoren er fordelt bredt og solidt. Det er også en fryd, at se Gibson folde sig ud i komediegenren - han viser en ny side af sig selv med stor overbevisning. Nok ikke for alle men kan i hvert fald anbefales til kærestepar på en aften, hvor programoversigten kunne være bedre.

02/02-04måske for meget, men sjovt
Anonym
Overlang og let forglemmelig, men alligevel sjov komedie, med en bundcharmerende Mel Gibson i den altdominerende hovedrolle. Filmen er smart nok instrueret af en kvinde, Nancy Meyers, som ikke rigtig har bevidst hendes evne til at underholde før denne film. Selvom filmen er lidt for søgt, så kan man ikke andet end more sig kosteligt i veloplagte Gibsons selskab.

06/11-02Morsom film......
Anonym
En ok komedie, og ganske sjov og anderledes handling. Mel Gibson er hoppet over til at spille Mr nice guy, i den ellers rimelige forudsigelig og tankevækkende film, What Women Want.

Ideen med filmen fejler absolut intet. En ganske sjov lille komedie. Mel har fået en ny rolle.

22/09-02Fedest
Anonym
Filmen er rigtig god.
Mel Gibson spiller helt suverænt.
Han er sød, venlig, uimodståeli og sej.
Den er bare god

30/05-02Is That All They Want?
Anonym
Tyndbenet og forudsigelig komedie, bygget på en ganske sjov ide, som man desværre ikke får nok ud af. Gibson gør hvad han kan og gør det ret godt og filmen starter da også morsomt og byder på mange virkelig skægge situationer. Men desværre trækker slutningen på den alt, alt for lange film ud og der går totalt sødsuppe og politisk korrekthed i den førhen ellers ganske gode film. Man keder sig simpelthen så meget til sidst, at man er tæt på at forlade biografen.

Fakta

Medvirkende
Nick Marshall Mel Gibson
Darcy McGuire Helen Hunt
Lola Marisa Tomei
Dan Wanamaker Alan Alda
Alexandra Marshall Ashley Johnson
Morgan Mark Feuerstein
Gigi Lauren Holly
Eve Delta Burke
Margo Valerie Perrine
Erin Judy Greer
Bag kameraet
Instruktion Nancy Meyers
Produktion Susan Cartsonis, Bruce Davey, Gina Matthews, Nancy Meyers, Matt Williams
Manuskript Josh Goldsmith, Cathy Yuspa
Fotografi Dean Cundey
Klip Thomas J. Nordberg, Stephen A. Rotter
Scenografi Jon Hutman
Musik Alan Silvestri
Genrer og relationer
Genre Komedie
Premieredatoer
Biograf 16.03.2001
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2000
Spilletid 126 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 235.932
Selskab Paramount Pictures, Icon
Biodistributør Constantin Film

Se også...