The 40 Year Old Virgin

Gennem sit 40-årige liv har Andy Stitzer opnået et udmærket job, en behagelig lejlighed, gode venner og en imponerende samling af små actionfigurer. Til gengæld er det ikke blevet til så megen sex. Faktisk er Andy stadig jomfru på trods af hans kollegers forskellige forsøg på hjælpe ham på vej. Men en dag møder han Trisch, der er alene mor. Måske kan hun få ændret på sagen... © Scope

Produktionsår 2005
Genre Komedie
Instruktør Judd Apatow
Medvirkende Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco
Spilletid 116 min.
Biopremiere 23.09.2005
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Berlingske
"Ideen bag filmen er god og også oplagt satirisk materiale om, hvordan vi anskuer sex og scor, men filmen går alligevel ikke rigtig til biddet."

Jyllands-Posten
"er lige så forudsigelig og flad, som den er utroværdig, hvilket gør den næsten to timer lange film uendelig kedsommelig."

Information
"Vist er der sporadisk sjove replikker og situationer... Men niveauet er frustrerende ujævnt..."

Ekstra Bladet
"...man skal nok være en ungersvend med filipenser for at juble højt over Andys kiksede og kejtede øvelser over for de meget villige piger."

B.T.
"...komediens virkelige styrke ligger i noget så (for denne genre) atypisk som det menneskelige aspekt."

Cinemazone
"...det er trist, at manuskriptet ikke giver sig tid til at forklare attraktionen mellem de to, når filmen nu ellers har scoret fine point på at kombinere underlødige jokes med en faktisk både varmt og sympatisk portræt af den kiksede nørd."

Brugere

19/11-07Glimrende underholdning
"40 Year-Old Virgin er en sjov film. Det er ganske glimrende underholdning, men så heller ikke mere end det. Steve Carrell er god i filmens hovedrolle, og det er da også den slags roller han gør bedst..."

06/05-06Den Evige Jagt På Fisse (Eller Var Det Kærligheden?)
Da kollegaerne opdager at den nu 40 år gamle Andy (Carell) stadig er jomfru, får de travlt med at skaffe ham et knald.

Umiddelbart kan ”The 40 Year Old Virgin” ligne og lyde som den typiske og ofte pinagtigt ringe teenagekomedie. Men den hæver sig en smule op over disse film, da den har en lidt mere moden grundlæggende tone, trods dens megen lokumshumor og under-bæltestedet vitser.

I hovedrollen er Carell dejligt underspillende som manden der må sande, at visse ting kommer når de kommer og måske bedst koblet sammen med kærligheden. Det er her at filmen vinder en del, da den trods dens barnlige jagt på fisse, også besidder en lidt mere menneskelig tilgang til denne jagt og det får de mange tåbelige indfald til at virke sjovere end de måske i virkeligheden er. Jeg morede mig i hver...

17/02-06The 40 year old virgin, et komediedrama med den skønne Catherine Keener og morsomme Steve Carrel.
Overskriften taget i betragtning, ændre dette dog ikke ved at jeg overordnet set finder filmen ufrivilligt kikset på mange områder, samt ensformig, langtrukken og simpelthen ucharmerende, i lange passager. På trods af et forholdsvist originalt manuskript, smager filmen alt for meget af en typisk hollywood produktion - intet udover det sædvanlige - specialdesignet til blockbuster hungrene mainstream biografgængere.

Selve idéen bag filmen er da meget sjov og det er såmen også en ok. komedie, problemet består bare i dramaet der udvikler sig på sidelinjen og blander det hele temlig uforsvarligt sammen, for må indrømme at jeg finder det utiltalende og utroværdigt, samt det faktum at der mangler overbevisning, mere indlevelse og originalitet blandt skuespillerne - stil derfor ikke alt for ...

27/01-06Moden film i en teenagegenre
Hollywood er oversvømmet med platte sexkomedier beregnet på teenagere og andet godtfolk, og ved første øjekast ligner ”The 40 Year Old Virgin” mere af det samme. Men det er det ikke. Kun. Ja, denne film handler om en mand, der aldrig har haft sex, og der er tonsvis af jokes om ham. Men filmen har samtidig en dyb forståelse for sine karakterer, der bliver nuanceret og gives kød og blod fremfor at gøre dem til objekter for platte vittigheder.

Den gamle jomfru i titlen er den nørdede Andy (Steve Carrel), der arbejder i lageret i en elektronikbutik, hvor han stort set ingen kontakt har til medarbejderne. En af sælgerne, pothovedet Cal (Seth Rogen), mener, at Andy er så mærkelig, at han må være en seriemorder. Det er Andy nu ikke. Han tilbringer blot det meste af sin tid alene i sit hjem, ...

11/12-05Lovable loser
The 40 Year Old Virgin er en romantisk komedie skåret efter den klassiske stil. Man følger Andy, som af flere grunde aldrig har fået sex (surprise:-)), og alle hans genvordighed med at få fat på drømmepigen. Det er nu heller ikke historien, der gør filmen interessant. Det er humoren og de gode præstationer af især hovedpersonen, der skiller filmen ud fra mængden af middelmådige rom. komedier. Humoren er herlig og den er ikke fuldstændig over-the-top som flere Farrelly-film, men serveres med diskret charme, som jeg nød.
Steve Carrell spiller faktisk rigtigt godt og han var et godt valg, men jeg føler som om man har skrevet Andy's rolle til Ben Stiller - personen minder i den grad om Ted fra Vild Med Mary.

13/10-05Fed film!
Anonym
Yes det er sort humor og den er fandme god! Man sidder virkelig og griner igennem hele filmen, og man er ikke alene, den får virkelig hele biograften med! Hvis du vil se en sjov film, så er du nød til at se denne! Synd at de ikke har reklameret mere for den, så flere folk har hørt om den! For mig er det et af årts bedste komedie film!

10/10-05Humor
Anonym
Den film er bare genial, sad og grinede hele tiden.. Den er bare for god, fed handling, alt var bare fedt.. Total grineren! Derfor får den :

04/10-05Cool
Anonym
Hvis man ikke er til sort humor og en masse ligegyldige replikker, så skal man lade hver med at gå ind og se denne film. Men hvis man derimod godt kan lide at få et billigt grin, så skal man absolut tage ind og se den. Der er ingen vigtig morale i filmen den er bare "grineren"!!!

01/10-05Alt for fed
Anonym
Alt for skæg film. Et must hvis man har lyst til en fed komedie

30/09-05No no no 1
Anonym
næsten alle må jo have misset pointen.
Denne film er smuk. inderst inde handler den om hvor vigtigt sex er i livet, men når man så drejer hovedet om og tænker er det vigtigt. Sex er egenligt bare et must, hvis man ikke har gjordt det er man fuldstændig til grin. Så tænk dig godt når du ser filmen, den handler om at man sagtens kan leve et godt liv uden sex, og at det er okay at være jomfru så længe man ikke behøver at få sex. alle tager det bare som en komedie.Fakta

Medvirkende
Andy Stitzer Steve Carell
Trish Catherine Keener
David Paul Rudd
Jay Romany Malco
Cal Seth Rogen
Beth Elizabeth Banks
Nicky Leslie Mann
Paula Jane Lynch
Mooj Gerry Bednob
Haziz Shelley Malil
Bag kameraet
Instruktion Judd Apatow
Produktion Judd Apatow, Shauna Robertson, Clayton Townsend
Manuskript Judd Apatow, Steve Carell
Fotografi Jack N. Green
Klip Brent White
Scenografi Jackson De Govia
Musik Lyle Workman
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Romance
Premieredatoer
Biograf 23.09.2005
Dvd 14.02.2006
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2005
Spilletid 116 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 39.554
Selskab Universal Pictures
Biodistributør United International Pictures

Se også...