P.S., I Love You

Gerry dør, og hans kone Holly har svært ved at håndtere sorgen. Heldigvis viser det sig, at Gerry har efterladt en række opgaver til Holly, som hun skal løse som en del af processen med at komme sig over tabet og starte et nyt liv. Og det virker. Sådan da. © Scope

Produktionsår 2007
Genre Drama, Komedie
Instruktør Richard LaGravenese
Medvirkende Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon
Spilletid 127 min.
Biopremiere 11.04.2008
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Hilary Swank

Hilary Ann Swank vil huskes af hardcore 'Beverly Hills 90210'-fans for sin rolle som Carly Reynolds fra 1997 til 1998. Sin spillefilmsdebut fik hun i gyserkomedien 'Buffy vampyrernes skræk' (1992). Hvis man ser bort fra kuriositetsværdien af 'Karate Kid 4' (1994), et fejlslagent forsøg på at lancere hende som Ralph Macchios efterfølger, indeh...

Anmeldere

Politiken
"...et alt for konstrueret plot gør filmen noget tungt fordøjelig, selv om der er gnister i enkelte scener, især i skænderierne."

Berlingske
"Instruktør og forfatter Richard LaGravenese har sammenflikket en sympatisk, men lang og ligegyldig tøsefilm af den slags, der giver genren dårligt ry."

Jyllands-Posten
"Det er en mild og venlig film, hverken ophidsende eller specielt medrivende, men en af de efterhånden sjældne, der også skal være plads til på repertoiret..."

Information
"Der er ikke mange overraskelser i P.S. I Love You...men Swank er et livfuldt, smukt og overbevisende omdrejningspunkt."

Ekstra Bladet
"...hun [Hillary Swank] er forsvarsløs over for et banalt manuskript og en stiv instruktion..."

Cinemazone
"Når den er bedst, er PS., I Love You sød og charmerende, primært fordi skuespillerne forstår deres opgaver og leverer mere end historien lægger op til. Når den er værst, er den kalkulerende og kynisk og helt gennemskuelig i sit forsøg på at tækkes en særlig målgruppe."

Brugere

11/11-09P.S., I Love To Hate You 1
SPOILERS

Filmen udkommer i disse dage sammen med Alt For Damerne - et tidsskrift som sædvanligvis er solidt plantet som vendekåbe uden eksistentielt standpunkt midtvejs mellem kommercielle hensyn til producenter af tøj, tasker, sko og smykker og vedkommende ambitioner om at sige noget af betydning til tidens evigt søgende kvinder. Og filmen er faktisk på samme ufede måde som sit ledsagende blad indbegrebet af alt det værste ved sit medie. Et kejtet forsøg på at vise et klassisk smerte/tab/sorg-tema på en frisk, sjov, moderne og anderledes måde.

Filmen er henholdsvis vittig og seriøs på de forkerte tidspunkter, og fejlen er måske at filmen prøver både at være sjov og seriøs, men magter det slet ikke. Mandens bortgang er formentlig den dramaturgiske set mest forfejlede scene i filmhi...

21/08-08Elendig
Enkelte sjove øjeblikke, men i løbet af de 20 timer (nå var det "kun" 2?) den varer glemmer man dem ligesom igen.. Alt, alt for langtrukken.. Sidste halve time var direkte dræbende.. gab.

14/04-08Endte i et grineflip..
Jeg har ikke læst bogen, og var rigtig godt underholdt under hele filmen.. Den kørte lidt i bølger og forløsningen i gråd kom ligesom aldrig.. fordi der var så meget sjovt!! Så derfor måtte jeg forstyrre hele salen med mit grineflip, der kom lidt bag på mig.. (Jeg undskylder!!)

Jeg var vild med den måde man lærte karakterene at kende på..
Jeg sad jo med den største klump i halsen over at hun havde mistet denne dejlige mand som man undevejs i filmen lærer bedre og bedre at kende..

Altså, jeg syntes det var en pragtfuld film... Og jeg er sjældent vild med de typiske tøsefilm..

Go see...

14/04-08bedste tøsefilm
Jeg har læst bogen og må sige at jeg synes de har klaret det fint. de har meget groft sorteret store dele af bogen fra og ændret i historien så det fungerer bedre på film. jeg er ikke selv én der tuder til film men netop denne her tudede jeg og mine veninder til nærmest hele filmen igennem. det kan godt være den er rodet og favner bredt men sådan er livet nu engang og efter man har mistet sit livs kærlighed må livet også være kaos i lang tid efter. efter 1½ time ku jeg både tude af sorg og lykke sammen med hillary swank og vil gerne se den igen derhjemme hvor man ka tude igennem uden at genere de andre biografgængere ;-)

kan varmt anbefales til dem der også elsker bridget jones og andre i den genre

09/04-08Tudekomedie
Filmatisering af Cecelia Aherns chicklit-bestseller om en ung kvinde, hvis store kærlighed dør af en hjernesvulst. Hendes liv er ved at gå totalt i stå, da hun har låst sig inde i deres lejlighed i ugevis - men så begynder der at komme breve fra manden, som havde forberedt forskellige ting for at hjælpe hende videre efter sin død.

Det er som udgangspunkt en stor-romantisk historie, men da filmen samtidig har chicklit-genrens skæve humor og sjove personer, bliver resultatet en lidt besynderlig blanding af tudefilm og romantisk komedie. Men det virker faktisk ganske glimrende, selv om filmen aldrig rigtig finder en genre, og handlingen også stikker af i lige lovlig mange retninger. Den er i hvert fald både morsom og rørende undervejs.

Som den unge enke er det sjovt at se Hilary Swa...

Fakta

Medvirkende
Holly Kennedy Hilary Swank
Gerry Kennedy Gerard Butler
Denise Hennessey Lisa Kudrow
Sharon McCarthy Gina Gershon
John McCarthy James Marsters
Elizabeth Kathy Bates
William Jeffrey Dean Morgan
Tom Dean Winters
Daniel Connelly Harry Connick Jr.
Leprechaun Mike Doyle
Bag kameraet
Instruktion Richard LaGravenese
Produktion Wendy Finerman, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Molly Smith
Manuskript Cecelia Ahern, Richard LaGravenese, Steven Rogers
Fotografi Terry Stacey
Scenografi Shepherd Frankel
Musik John Powell
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Nøgleord Sorg, Tab af ægtefælle
Premieredatoer
Biograf 11.04.2008
Dvd 12.08.2008
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2007
Spilletid 127 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Solgte billetter 35.542
Selskab Alcon Entertainment, Grosvenor Park Productions, Wendy Finerman Productions
Biodistributør Nordisk Film

Se også...