Tømmermænd I Vegas (Hangover)

Hvem har ikke prøvet at vågne med kraniet i en usynlig tvinge og et gabende sort hul, hvor sidste nat burde være? Dougs polterabend i Las Vegas forhøjer indsatsen med en raseret luksussuite, et spædbarn i skabet, en tiger på badeværelset og en brudgom, der er pist væk dagen før brylluppet! Gommens tre venner har nu 24 timer til at finde ham igen ved at gå baglæns i deres egne slingrende fodspor. © Scope

Produktionsår 2009
Genre Komedie
Instruktør Todd Phillips
Medvirkende Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid 100 min.
Biopremiere 24.07.2009
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Todd Phillips

(INSTRUKTØR)
Todd Phillips debuterer som spillefilmsinstruktør med den ungdommelige asfaltkomedie "Road Trip". Når dommedag kommer, må han desuden stå til regnskab for dokumentarfilmene "Hated: G.G. Allin and the Murder Junkies" (1994) og "Frat House" (1994). Phillips har også arbejdet på en dokumentarfilm om kultbandet Phish med titlen "Bittersweet Motel". ...

Anmeldere

Politiken
"...stopfyldt med klicheer, men de absurde og groteske optrin sikrer underholdningen."

Berlingske
"...med drengerøvshumor, piger kan grine med på. Og der er scener, man må klukke over – også efter filmen."

Jyllands-Posten
"...det, der redder 'Tømmermænd i Vegas' fra at blive en irriterende kliché, er den lette tone, det morsomme spil og de velserverede jokes, der falder ofte nok til, at man glemmer den fordomsfulde understrøm."

Weekendavisen
"Forviklingerne og fjollerierne står i kø, og takket være et dynamisk samspil mellem de tre tåber bliver filmen genuint sjov."

Information
"Underholdningsværdien er høj, fordi tempoet også er det, og fordi manuskriptforfatterne har sørget for at stoppe tilpas mange twists og overraskelser op i ærmet."

Ekstra Bladet
"...du kan roligt bunde denne cocktail af genopfunden 'falde-på-halen-humor', platheder og homoforskrækkelse og nyde den shaken af dine vibrerende lattermuskler."

B.T.
"..med garanti ugens mest idiotiske film. Men det er også den sjoveste."

Cinemazone
"...filmen går aldrig i tomgang, den forfalder ej heller til de slidte latrinære klichéer, og den undgår at gentage sig selv. I steder får vi serveret en række komiske, ømme, kiksede, og paniske situationer på fandenivoldsk maner og med masser af overskud."

Brugere

08/07-10Rigtig sjov film..!!
Rigtig sjov og god film men måske lidt platte humor (på den positive måde), som alle kan grine med på.
Elsker at se sådan nogle komedier, hvor det ikke kun handler om at grine med på filmen, men hvor der også er et godt plot bag den.
"What happens in Vegas, stays in Vegas" :D..

26/04-10fed film
Det er en af de bedre. andet har jeg ikke at sige.

03/08-09En uforglemmelig dagen derpå
Vi kender alle dagene, hvor man på mirakuløs vis vågner op i sin egen seng, uden at ane hvordan man kom hjem efter nattens festlige udskejelser. Mens følelsen af en Lars Ulrich der trommer larmende løs inde i knolden på en, prøver man at erindre nattens hændelser, men minderne er tabt i forrige nats alkoholiseret nedhældning.

Gang så lige den følelse med ti og tilsæt en tiger på badeværelset, en grædende baby i et skab og diverse ragelse liggende flydende rundt omkring på et raseret hotel i Vegas.

Så har du denne sommers store Hollywood komedie, ”Tømmermænd i Vegas”.

Det lyder overgejlet, men med et vedvarende underholdende tempo formår Todd Phillips at sætte filmen udover det barnlige platheds-stadie, andre drengerøvs komedier lider under.

Denne komisk triumf afspejler eg...

01/08-09Blot Til Lyst? 2
SPOILERS

Denne film er biografhittet i øjeblikket, ingen tvivl om det.

Det er humor på højt plan, enig.

Men hvor er temaerne og personkarakteristikken dog henne i denne film? Skal vi sympatisere med de fire hovedpersoner eller ej? I starten er det svært at sympatisere. Navnlig med den selvoptagede skolelærer. Køber vi buddyhistorien, gående ud på, at de fire dybest set er gode mennesker? Nej, jeg gør ikke. De fire er bare amerikansk middelklasse. Man kan ikke lege med personernes mentalitet på denne her måde. La Bute ville have lavet en bedre slutning - mere bedsk, hvor tandlægen havde valgt sin hysteriske kæreste fremfor kærligheden. Det tør filmen ikke.

Her er stadig feel good for alle pengene. Og den amerikanske kliché, den forlorne, falske amerikanske drøm, illusionen be...

28/07-09Polterabend for viderekomne
Sommerens store amerikanske komediehit handler om en polterabend, der er gået helt galt. Det skulle være en sjov tur til Las Vegas, men da de vågner op, er det til en totalskadet hotelsuite, hvor der er en baby i klædeskabet, en tiger på badeværelset, og én af vennerne har mistet en fortand. Ingen af dem husker noget som helst om, hvad de har foretaget sig, men den vordende gom er pist væk.

Hukommelsestabet er det snedige trick i "The Hangover". For det, de vågner op til, er så mærkeligt, at man som tilskuer tænker 'hvad fanden har de lavet?', og den undren holder instruktør Todd Phillips dygtigt ved lige, mens de tre bagstive, hærgede venner følger forskellige spor og langsomt får stykket sammen, hvad der er sket, mens et bryllup uden gom lurer faretruende i horisonten. Der dukker m...

26/07-09Amerikansk komedie, som holder!
Jeg så Tømmermænd i Vegas i aftes og fik virkelig en positiv overraskelse. Amerikanske komedier har ellers altid i mine øjne været utrolig platte og forudsigelige, der er dog gode film i bunken af Hollywood produceret komedier. Ikke at sige at denne film i stunder var plat og forudsigelig, mange af scenerne er på sin vis set før, men hatten af for et fantastisk castingarbejde som giver filmen et liv ! At vi som seer heller ikke er klar over hva der skete på deres aften gør at filmen fanger fra start til slut og sammen med et par håndfuld fede replikker gør denne film en hyggelig aften endnu hyggeligere. Fem ud af seks stjerner for en egentlig gennemsnitlig komedie er måske meget men jeg har savnet det perfekte cast længe og det trækker filmen enormt højt op! Jeg er træt af at se film som...

24/07-09Filmnørden anmelder Tømmermænd I Vegas
Historien er simpel og minder om et afsnit af Entourage for tabere. Doug skal giftes om to dage og tre af hans venner tager ham med til Las Vegas for at holde polterabend. Dagen efter vågner de op med dommedags-tømmermænd, en fuldstændigt udbombet hotelsuite, en tiger på badeværelset og en baby. De kan intet huske, men hvad værre er, så mangler Doug. Herefter går den vilde tømmermands-jagt på brudgommen, men jo længere de tre venner graver ned i nattens glemte strabadser, jo mere forfærdede bliver de.

Det er meget let, at fortælle om Tømmermænd I Vegas virker eller ej, for det gør den. Du får det du forventer og griner en hel del undervejs. Det mere interessante spørgsmål er: hvorfor virker den? Og det spørgsmål er der en række svar på.

1. Blackout
Man ser drengene stå på toppen a...

18/07-09fantastisk!
meget elegant komedie, over et meget oplagt emne: tømmermand uden hukommelse.

Mike Tyson er fantastisk, heather graham er pivfræk og bryllupssangeren til sidst er genial.

Fakta

Medvirkende
Phil Wenneck Bradley Cooper
Stu Price Ed Helms
Alan Garner Zach Galifianakis
Doug Billings Justin Bartha
Jade Heather Graham
Tracy Garner Sasha Barrese
Sid Garner Jeffrey Tambor
Hr. Chow Ken Jeong
Melissa Rachael Harris
Sig selv Mike Tyson
Bag kameraet
Instruktion Todd Phillips
Produktion Daniel Goldberg, Todd Phillips
Manuskript Jon Lucas, Scott Moore
Fotografi Lawrence Sher
Klip Debra Neil-Fisher
Scenografi Bill Brzeski
Musik Christophe Beck
Genrer og relationer
Genre Komedie
Relaterede film Tømmermænd i Thailand, Tømmermænd tur-retur
Premieredatoer
Biograf 24.07.2009
Dvd 06.12.2009
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2009
Spilletid 100 min.
Link Officielt website
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Solgte billetter 179.671
Selskab BenderSpink, Legendary Pictures, Green Hat Films
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...