Exit Wounds - skudhuller (Exit Wounds)

Den barske politimand Orin har sin egen måde at udføre sit arbejde på og er derfor blevet forflyttet til byens værste distrikt. Her begynder han at efterforske en sag om en lokal gangster Latrell Walker. Sammen med sine nye partner George finder han 50 kilo stjålet heroin. Den videre efterforskning af Latrell afslører en omfattende korruption langt ind i politiets egne rækker. © Scope

Produktionsår 2001
Genre Action
Instruktør Andrzej Bartkowiak
Medvirkende Steven Seagal, Shane Daly, DMX , Isaiah Washington
Spilletid 117 min.
Biopremiere 08.06.2001
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

DMX

Hans mor kender ham som Earl Simmons, men for millioner af fans er han DMX. Østkyst-rapperen bragede til tops i 1998 med sit debutalbum "It's Dark and Hell is Not", der siden er efterfulgt af to lige så succesfulde albums. Sammen med kollegaen Nas solgte han kokain og andre forbudte substanser i video-instruktøren Hype Williams debutfilm "Belly" ...

Anmeldere

Politiken
"Slagsmål, ildkampe, biljagter - og så en gang imellem i slowmotion for at få det hele med. Det er urimelig grad ensformigt og intetsigende."

Berlingske
"'Exit Wounds' har en hjerne på størrelse med en grønært, men til gengæld masser af muskler og enorme hestekræfter, sådan som det forventes af en actionfilm produceret af Joel Silver - og ganske vist er det i filmens kaotiske skudkampe ikke altid til at se, hvem der egentlig skyder hvem, men det gør heller ikke så meget, bare nogen bliver skudt. Og det bliver de."

Jyllands-Posten
"Er man til kult, kitsch og B-film, kan man godt more sig over alt det 'Exit Wounds' ikke formår."

Ekstra Bladet
"'Exit Wounds' er det, den er, og appellerer meget til den absurde humor. Så på sin vis blev jeg langt bedre underholdt end af de utallige lamme og forudsigelige love stories."

B.T.
"Det er sådan en type film, som får censuren til at råbe vagt i gevær over den konstante og overdrevne brug af vold. Men det er også den type film, som hiver billetpengene op af teenagernes lommer."

FilmReactor
"Actionbrøleren Exit Wounds er en charmeforladt Dødbringende Våben-wannabe uden fuldtræffere."

Cinemazone
"Exit Wounds forsøger ofte at forklare plottet til de stakkels biograf-gængere, men ligemeget hjælper det, for i virkeligheden handler det hele om at få varmet op til en række enkeltstående actionscener, hvor Seagal sparker røv eller i det mindste forsøger på det."

Brugere

05/01-05Ikke værdig
Skod film, der til tider er okay spændende, men som er fyldt med fejl. f.eks da Seagal skrider fra det der Gruppeterapi, går han direkte hen og hamrer 2 fyre ned. Da de 2 ik har gjort noget, men er igang med at læsse en bil, tænker man... Er det helt lovligt!? Politiet i USA må meget, men i den situation tror jeg at man ville blive knaldet for vold.

05/01-05Steven S er virkelig gud!!
that's god damn right! Steven er for vild!!!

01/08-04Seagal er gud..!
Anonym
dmx burde ikke være andre steder end inde for film branchen..... Han ved lige præcis hvad han laver... og igen levere steven seagal en kanon god film som alle de andre.. med masser af aikido som man bedst kender ham...

02/01-04skuffende øv
Anonym
Medium underholdende rod. Jeg har altid været en gennemgående Steven Seagal-hader. Den mand spiller ikke skuespil, og i Exit Wounds er han tam og fremfor alt gammel. Dette er en Seagal-film på godt og ondt. Jeg havde troet at instruktøren Andrzej Bartkowiak (den fremragende Romeo Must Die) kunne give filmen et ekstra skud lækker action, men Bartkowiak har ikke fundet sit overblik frem her. Vi står her med en film, hvis latterlige manuskript ikke giver de øvrige skuespiller en chance. Anthony Anderson og Tom Arnold er ret sjove, men rapperen Dmx får ikke noget at arbejde med. Jeg har altid holdt af Isaiah Washington, og han er da også den eneste sympatiske figur i denne film.

Efter sigende er den inspireret af true events, men det kan man slet ikke se. Politifolkene løber rundt som en ...

02/12-03Utroligt!
Anonym
Vor herre bevares. Utroligt, at du gider prale om din elendige filmsmag. Endda offentligt.

02/12-03klage til redaktionen!!
Anonym
hvordan kan det dog gå ustraffet til at Half past dead ikke har fået noget publicity her på siden?? Eller i hvert fald bare bedømt så vi andre kan skrive vores uforbeholdne mening om denne enormt cool film!! Filmen fortjener absolut kult-status og det ville den garanteret også have fået hvis flere havde hørt om den!!!

17/09-03Gør det!
Anonym
Du bliver ved med at give mig flere og flere grunde til at hade dig. Du har virkelig ingen respekt for nogen og deres meninger. Og du bliver ved med at kalde dig, en fra film-branchen - ja, hvad kan en veltalende person bilde folk ind.

17/09-03O, Rædsel..
Anonym
Hvis der nogensinde bliver givet 6 stjerner til denne gang ørl på celluloid melder jeg sitet her til.....NOGEN!!! Ja, jeg gør.

Og førøvrigt mener jeg at Karthago bør jævnes med jorden.

17/09-03Enig!
Anonym
Den skulle have haft alle 6 stjerner, så havde du fået hjertestop......pis, hvorfor fanden gav jeg den ikke seks. Er det ham Jesper der kalder sig Charmerende....det siger vist alt om dig.

17/09-03Jesper
Anonym
og at du kritiserer Das Gott for HANS meninger, i stedet for at skrive om filmen, siger vel mere om dig........Fakta

Medvirkende
Orin Boyd Steven Seagal
Fitz Shane Daly
Latrell Walker DMX
George Clark Isaiah Washington
T.K. Anthony Anderson
Strutt Michael Jai White
Hinges Bill Duke
Annette Mulcahy Jill Hennessey
Henry Wayne Ton Arnold
Daniels Bruce McGill
Trish Eva Mendes
Bag kameraet
Instruktion Andrzej Bartkowiak
Produktion Dan Cracchiolo, Joel Silver
Manuskript Ed Horowitz, Richard D'Ovidio
Fotografi Glen MacPherson
Klip Derek Brechin
Scenografi Paul D. Austerberry
Musik Damon 'Grease' Blackman, Trevor Rabin, Jeff Rona
Genrer og relationer
Genre Action
Premieredatoer
Biograf 08.06.2001
Dvd 06.11.2001
Øvrige oplysninger
Alternativ titel Skudhuller
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2001
Spilletid 117 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 40.399
Selskab Silver Pictures, NPV Entertainment
Biodistributør Sandrew Metronome

Se også...