LOL

Lola går i high school, og som alle andre teenagere kommunikerer hun i udstrakt grad gennem sociale medier og sms'er. Hendes kæreste slår op med hende, men måske går hendes bedste ven, Kyle, og gemmer på noget, han ikke har sagt? Imens finder Lolas mor sin datters dagbog og bliver mildt sagt chokeret over, hvor lidt hun egentlig ved om sin datters liv. © Scope

Produktionsår 2012
Genre Drama, Komedie
Instruktør Lisa Azuelos
Medvirkende Ashley Greene, Miley Cyrus, Demi Moore, Thomas Jane
Spilletid 97 min.
Biopremiere 28.06.2012
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...der skøjtes hen over de ting, som potentielt kunne gøre ondt, alt bliver i stedet gjort glat og lækkert og ligegyldigt."

Berlingske
"Det meste af filmen er holdt nogenlunde munter trods fortrædelighederne, men i betragtning af, at filmen oprindeligt er fransk, kommer »LOL« ikke mange centimeter forbi klassisk cementerede kønsrollemønstre..."

Jyllands-Posten
"...den universelle teenageproblematik om skiftet fra venskab til romantik er sjældent set skildret mere kluntet og overfladisk end i "LOL", der mislykkes med ethvert budskab, den måtte have på hjerte."

Information
"Fyldt med boyband-stylede teenagers med Lægeligt Ordnede Læber. Filmen kunne have heddet POP for Product placement og Patos. SOS for Sindssygt Overdrevet Sukkersødt. BOB for Botox Og Bruncreme."

Ekstra Bladet
"Intet stikker så dybt at, det ødelægger frisurerne eller udtværer lipglossen."

B.T.
"Hér er virkelig tale om et ' værk' af en beskaffenhed, så alle med menneskehedens fremtid på sinde må fortvivle, når Lola ( Miley Cyrus) og hendes charmeforladte highschoolkammerater forsøger at finde et ståsted i tilværelsen..."

Cinemazone
"LOL er noget så usædvanligt som en film fortalt i teenage-højde med naturtro reaktionsmønstre og troværdige replikker."

Brugere

25/12-13LOL Lort Og Lort
Jeg forbeholder mig retten til anmelde både film jeg elsker og ikke kan lide.

Igennem tiderne har jeg til hver en tid forsøgt at tænke at de overfladiske, dumme, ignorente, snoppede, tjekkede og alt for poppede tøser og fyre man ser i reality tv kun er en facade og der ikke findes så mange af den slags typer. Filmen her hjalp på ingen måde på det.
Det bedste jeg har at sige om filmen er at skuespillet om den facade er så overbevisende at jeg vil hellere rådne op i en ørken end bo i usa men den salgs mennesker. USA giver mig ikke just et godt billed af dem selv.

Men på trods af det så er det jo ikke filmens skyld.

Men filmen KAN ikke anbelafes af mange andre grunde. Den flyder hen over de små vigtige ting der faktisk kunne gøre filmen god. Oprindeligt kan jeg godt lide film der ...

Fakta

Medvirkende
Ashley Ashley Greene
Lola Miley Cyrus
Anne Demi Moore
Thomas Jane
Gina Gershon
Kyle Douglas Booth
Hr. Ross Austin Nichols
Fisher Stevens
Max Adam G. Sevani
Emily Ashley Hinshaw
Bag kameraet
Instruktion Lisa Azuelos
Produktion Tish Cyrus, Michael Shamberg, Stacey Sher
Manuskript Lisa Azuelos
Fotografi Kieran McGuigan
Klip Myron I. Kerstein
Scenografi Happy Massee
Musik Rob Simonsen
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Undergenre Romance
Nøgleord Remake
Premieredatoer
Biograf 28.06.2012
Dvd 06.11.2012
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2012
Spilletid 97 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Double Feature Films, Mandate Pictures, Lol Productions, PIC Agency
Biodistributør Scanbox
Dvd-distributør Scanbox

Se også...