Magic Mike

Foretagsomme Mike jonglerer en håndfuld jobs, hvoraf det mest glamourøse så afgjort er hans arbejde som mandestripper på klubben Xquisite. Mens Mike forsøger at skaffe penge til sit seneste projekt som møbeldesigner, tager han den 19-årige Adam under sine vinger og lærer ham at begå sig i rampelyset foran det hujende kvindelige publikum. © Scope

Produktionsår 2012
Genre Drama, Komedie
Instruktør Steven Soderbergh
Medvirkende Matthew McConaughey, Channing Tatum, Olivia Munn, Alex Pettyfer
Spilletid 110 min.
Biopremiere 23.08.2012
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Matthew McConaughey

Trods sit umiskendelige talent og ikke ligefrem uheldige udseende har den blonde Matthew David McConaughey ikke formået for alvor at få fodfæste i Hollywoods superliga. Mens han ofte har glimret i en række middelmåde film, så er det som om han stadig venter på den helt rigtige film. Han debuterede i 70'er-ungdomsfilmen 'Sidste vilde nat med kl...

Anmeldere

Politiken
"Mest af alt vil ' Magic Mike' underholde, og det gør den da også forbandet godt."

Berlingske
"Skuespillerpræstationerne og en fin og troværdig historie om drømme og bristede illusioner giver »Magic Mike« en god smag af amerikansk independent drama. Indtil Soderbergh sovser den ind i lidt for mange stripnumre."

Jyllands-Posten
"Selv om "Magic Mike" sælger glittede mandekropsfantasier og ikke mindst lækre danseopvisninger af Tatum, er den så passende krydret med forfaldsscener til, at den hæver sig langt over det mainstreamfjol, som man kunne have frygtet."

Information
"...et underholdende og opbyggeligt menneskeligt drama, der byder på gode skuespilpræstationer - og som indimellem trods alt balancerer på kanten af let exploitation."

Ekstra Bladet
"...både underholdende og indimellem virkelig sjov. Og er man til mænd, er der tilmed en hel del indbyggede bonusser."

B.T.
"Dialogen er skarp og mundret. Koreogran og fotograferingen af samme er intet mindre end perfekt. Og selvom historien ikke ligefrem er banebrydende, så fungerer den hele vejen frem til den tilfredsstillende omend ikke chokerende slutning."

Brugere

09/02-13Mandestrip med store drømme
Så gælder det mandestrip, penispumper og bare balder. Stripperdramaet Magic Mike er dog andet end velproportionerede mandekroppe iklædt brandmandskostume og babyolie.

Den arbejdsomme Mike drømmer nemlig om at starte sit eget firma – han skal bare lige spare nok penge op fra sit job i spotlightet.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...-store-dromme/

03/10-12En god stripper-overraskelse
En film om mandestrippere med nogle stjerner i hovedrollerne, som får én til at ane, at en del af planen nok er at trække unge damer i biografen for at sukke efter olierede overarme? Jeg vil gerne indrømme, at jeg var skeptisk på forhånd, men lad mig bare slå fast, at "Magic Mike" er en vellavet, underholdende og rigtig god film.

Titelrollen er en mand i slutningen af 20'erne, der arbejder for et byggefirma om dagen og smider tøjet i en natklub i Tampa efter mørkets frembrud. På dagjobbet møder han en yngre fyr, som er frustreret efter at være blevet smidt ud af college, og ham inviterer Magic Mike så med ind i sin fascinerende og festlige stripklubverden, hvor både stoffer og kvinder flyder frit.

Det er en historie, jeg har set i andre variationer, men aldrig før med strip som omd...

Fakta

Medvirkende
Dallas Matthew McConaughey
Magic Mike Channing Tatum
Joanna Olivia Munn
Adam Alex Pettyfer
Sal James Martin Kelly
Brooke Cody Horn
Paul Reid Carolin
George George A. Sack
Portia Micaela Johnson
Bag kameraet
Instruktion Steven Soderbergh
Produktion Reid Carolin, Gregory Jacobs, Channing Tatum, Nick Wechsler
Manuskript Reid Carolin
Fotografi Steven Soderbergh
Klip Steven Soderbergh
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Undergenre Biografifilm
Relaterede film Magic Mike XXL
Premieredatoer
Biograf 23.08.2012
Dvd 08.01.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2012
Spilletid 110 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab Nick Wechsler Productions, Extension 765
Biodistributør Miracle Film

Se også...