Tømmermænd tur-retur (The Hangover Part III)

Alan er om muligt blevet endnu mere skingrende skør, efter at hans far er afgået ved døden. Da Alan holder op med at tage sin medicin, må vennerne - Stu, Phil og Doug - træde til. På vej til afvænningsklinikken i Arizona stoppes firkløveret af en gangster, som mener at have et mellemværende med dem. Stakkels Doug bliver taget som gidsel, og de tre andre må finde Mr. Chow for at redde deres ven. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Komedie
Instruktør Todd Phillips
Medvirkende Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Spilletid 100 min.
Biopremiere 30.05.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Todd Phillips

(INSTRUKTØR)
Todd Phillips debuterer som spillefilmsinstruktør med den ungdommelige asfaltkomedie "Road Trip". Når dommedag kommer, må han desuden stå til regnskab for dokumentarfilmene "Hated: G.G. Allin and the Murder Junkies" (1994) og "Frat House" (1994). Phillips har også arbejdet på en dokumentarfilm om kultbandet Phish med titlen "Bittersweet Motel". ...

Anmeldere

Politiken
"Todd Phillips lader imidlertid til at være blevet immun over for sit eget stof, i hvert fald er der kun to-tre passager og lige så mange replikskifter i filmen, der på én gang er velspillede, spændende og egentlig morsomme ..."

Berlingske
"... der er mildest talt langt mellem grinene."

Jyllands-Posten
"Selvfølgelig er der enkelte sjove optrin, og de fleste af disse står Ken Jeong for, der giver den som kokainblæst maniker uden grænser og hæmninger. Men filmens kerne, de fire venner, virker metaltrætte og kritisabelt ædru."

Information
"Tømmermænd 3 er velproduceret og visuelt poleret og oser af stort Hollywood-budget. Det fungerer, det kører glat. Men uden nogen videre overraskelser eller særlig mindeværdige øjeblikke."

Ekstra Bladet
"Plathederne forsøges overdøvet af spektakulær action, hvilket kun får det til at klinge endnu mere hult. Et gennemgående tema i de tre film er hovedpersonernes manglende evne til at stoppe, mens legen er god. Det gælder nu desværre også serien som helhed."

B.T.
"På deres helt egne præmisser leverer de fire tosser fra ' The Hangover'-serien en uventet vellykket afslutning på deres umodne, irriterende, men også helt uimodståelige eventyr."

Cinemazone
"Humoren i Tømmermænd tur-retur er endt som plat, dum, træt og forudsigelig."

Ekko
"Tømmermænd tur-retur giver samme flade fornemmelse, som hvis man bestiller en fadøl og får serveret en danskvand."

Brugere

02/07-13Drengene er tilbage
Så fik jeg set tredje filmfortælling om de uheldige og alkoholiserede drenge. Læs min mening om filmen på følgende link:

http://torbenwoodfilm.blogspot....-turretur.html

09/06-13Pinlige tømmermænd
De fire venner fra "The Hangover" er tilbage i en historie, der tager udgangspunkt i, at den sære del af firkløveret, Alan, er holdt op med at tage sin medicin og derfor opfører ekstra mærkeligt. Sammen med hans familie laver vennerne en intervention, hvorefter de vil køre ham til et behandlingshjem. Så langt kommer de dog aldrig, for de bliver stoppet af en sur gangsterboss, der vil have fat i firkløverets nemesis fra de to første film, Mr. Chow, som netop er undsluppet fra fængslet i Thailand.

Den oprindelige "The Hangover" blev fortjent et kæmpehit, for den var én af de senere års mest originale amerikanske komedier med sin omvendte krimistil, hvor hovedpersonerne vågner op med blackout og skal finde ud af, hvad i alverden der er sket i det foregående døgn. Til toeren slog instrukt...

29/05-13En tømmermandsramt finale
Den hårdtprøvede Wolfpack er vågnet op med tømmermænd i Las Vegas og Bangkok – denne gang følger vi så den uheldige trio, når de for tredje (og sidste?) gang kommer på et ufrivilligt eventyr.

Her er løjerne dog ikke forårsaget af druk – det gør dog ikke strabadserne mindre dramatiske eller mere morsomme for den sags skyld.

Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...dsramt-finale/

Fakta

Medvirkende
Phil Bradley Cooper
Stu Ed Helms
Alan Zach Galifianakis
Doug Justin Bartha
Hr. Chow Ken Jeong
Marshall John Goodman
Cassie Melissa McCarthy
Sid Jeffrey Tambor
Jade Heather Graham
Sorte Doug Mike Epps
Lauren Jamie Chung
Bag kameraet
Instruktion Todd Phillips
Produktion Daniel Goldberg, Todd Phillips
Manuskript Todd Phillips, Craig Mazin
Fotografi Lawrence Sher
Klip Jeff Groth, Debra Neil-Fisher
Scenografi Maher Ahmad
Genrer og relationer
Genre Komedie
Nøgleord Kidnapning, Psykisk syg, Sequel
Relaterede film Tømmermænd I Vegas, Tømmermænd i Thailand
Premieredatoer
Biograf 30.05.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2013
Spilletid 100 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab Legendary Pictures, Green Hat Films
Biodistributør Warner Bros. Pictures

Se også...