Now You See Me

En kvartet af superillusionister, der kalder sig 'Apokalypsens Ryttere', vækker behørig opsigt, da de under et show i Las Vegas røver en bank på den anden side af kloden! Den hårdt prøvede FBI-agent Dylan Hobbs sætter alt ind på at fange de fire magikere, før de begår deres næste dristige kup. Men da Rytterne er sande mestre i at lægge røgslør ud, får han sin sag for. © Scope

Produktionsår 2013
Genre Komedie, Thriller
Instruktør Louis Leterrier
Medvirkende Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Mélanie Laurent
Spilletid 122 min.
Biopremiere 18.07.2013
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"... dog er det ærgerligt, at så medrivende og underholdende en film ikke helt udnytter denne dobbeltbund til et mere tankevækkende perspektiv, end tilfældet er."

Berlingske
"...som en kompliceret tryllekunst, der insisterer på at se flot og fascinerende ud, men i virkeligheden ikke er meget andet end røg og vildledende spejle."

Ekstra Bladet
"Yderligere er det drillende plot alt for kompliceret og overrislet med informationer til at blive udsat for det hæsblæsende og maniske fortælletempo, som dominerer fra start til slut."

B.T.
"...mens Eisenberg, Harrelson og kompagni udnytter deres dynamiske modsætninger, så forfalder de aldrig til klovneri. Og det er denne vigtige balancegang, der gør filmen så seværdig."

Cinemazone
"En billigere udgave af Soderberghs fornøjelige Ocean's-serie, men da denne har taget orlov fra Hollywood er det nu ganske rart, at der er andre der kan træde til og servere lidt hygge-trylle-spas i sommervarmen."

Ekko
"...et slags fattigmandskryds mellem Steven Soderberghs kupkomedie Ocean’s Eleven og Christopher Nolans tryllekunstner-thriller The Prestige. "

Brugere

21/08-13Fedt setup. Elendig payoff
Når det den store ”twist” bliver afsløret, falder hele historien til gulvet med et brag! Ingenting hænger overhovedet sammen plotmæssigt.

Havde slutning haft bare den mindste troværdighed og medrivende "ahh" effekt, så ville denne film havde været super fed underholdning.

Kan epilogen ikke toppe setuppet, så kan det hele være ligemeget.

Tomme luftkasteller og hvilken skuffelse af dimensioner.

17/08-13Utroværdig, men super underholdende
"Now You See Me" er på ingen måde skruet så intelligent sammen, som den vil have os til at tro. Som med de fire tryllekunstnere der gang på gang tager røven på publikum og FBI i filmen er "Now You See Me" en stor distraktion.

Hurtig klipning, speedsnakkende tryllekunstnere og en ordentlig bunke talentfulde skuespillere er, hvad der skal til for at dække over den lidt for fantastiske historie.

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.filmkorn.dk/anmeldel...you-see-me/373

06/08-13Underholdende trylleshow mister pusten undervejs
Hvem kan ikke lide en god tryllekunst?

Det er drivkraften bag "Now You See Me", der er en interessant blanding af storslået taskenspilleri og kupfilm. Historiens omdrejningspunkt er et trylleshow af et ensemble, der kalder sig The Four Horsemen, som debuterer på den store scene i et Las Vegas-kasino. Det gør de med et brag, for showets højdepunkt er, at de røver en bank i Paris. Derefter lover de at overgå sig selv i kommende shows, og FBI og Interpol halser efter dem i ren forvirring, mens en ekspert i at afsløre tryllekunstnere til gengæld har bedre bud på, hvordan de gør.

"Now You See Me" starter enormt effektivt og charmerende med, at man hurtigt får etableret de fire tryllekunstner-roller i en sekvens, hvor de bliver rekrutteret af deres hemmelige bagmand. Og showet i Las Vega...

17/07-13Heist-trylleri er mere flad CGI end rigtig magi
Selvom trylle-thrilleren Now You See Me langt fra er den omgang intelligente heist-underholdning, den gerne vil være, er tryllerierne ikke uden en vis tempofyldt underholdningsværdi.

Desværre er der bare mere tale om computerskabt og usandsynligt lir end reelt overraskende magi, når de fire tryllekunstnere afvikler deres storstilede numre.

Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/2013/0...d-rigtig-magi/

Fakta

Medvirkende
Michael Atlas Jesse Eisenberg
Dylan Hobbs Mark Ruffalo
Merritt Osbourne Woody Harrelson
Alma Vargas Mélanie Laurent
Henley Isla Fisher
Jack Dave Franco
Arthur Tressler Michael Caine
Thaddeus Bradley Morgan Freeman
Etienne Forcier José Garcia
Agent Fuller Michael Kelly
Evans Common
Bag kameraet
Instruktion Louis Leterrier
Produktion Alex Kurtzman, Roberto Orci
Manuskript Ed Solomon, Boaz Yakin, Edward Ricourt
Fotografi Larry Fong
Klip Robert Leighton, Vincent Tabaillon
Scenografi Peter Wenham
Musik Tom Rowlands, Ed Simons
Genrer og relationer
Genre Komedie, Thriller
Undergenre Kupfilm
Nøgleord Bankrøveri, FBI, Tryllekunstner
Relaterede film Now You See Me 2
Premieredatoer
Biograf 18.07.2013
Dvd 21.11.2013
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 122 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Summit Entertainment, Kurtzman Orci Paper Products, See Me Louisiana
Biodistributør Nordisk Film
Dvd-distributør Nordisk Film

Se også...