No Good Deed

Colin Evans afsoner en mangeårig drabsdom, men en sommeraften lykkes det ham at flygte fra en fangetransport. Han dukker op på dørtrinnet hos Terri, en tidligere advokat, som nu er hjemmegående husmor i Atlanta. Colin foregiver at have problemer med bilen og charmerer sig indenfor, men der går ikke lang tid, før Terri aner, at hendes høflige gæst slet ikke er, hvem han giver sig ud for. © Scope

Produktionsår 2014
Genre Thriller
Instruktør Sam Miller
Medvirkende Idris Elba, Taraji P. Henson, Leslie Bibb, Kate del Castillo
Spilletid 96 min.
Biopremiere 30.10.2014
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Afventer stemmer
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"Selv om Miller opbygger solid spænding, afvikler han til sidst filmen på en underlig nonchalant måde. Som om det hele kan være lidt lige meget. Hvilket han desværre har ret i."

Berlingske
"En enkelt scene, hvor Colin tager bad foran en skrækslagen Terri, ulmer af angst og seksuel spænding og giver os et glimt af en anderledes interessant film, der havde udnyttet de to skuespilleres kemi på bedre vis end »No Good Deed«, der desværre er en lang parade af spildte muligheder."

Jyllands-Posten
"Miller besidder ganske enkelt ikke den mest elementære sans for den suspense, der burde være hovedingrediens i en film som denne, og da den tvivlsomme sammenhæng langt om længe afsløres, har publikum for længst tabt interessen."

B.T.
"...jeg følte mig underholdt - sad og havde det ' ret dårligt', men det er jo også meningen med en voldelig thriller, omhandlende vold i hjemmet og psykopati."

Ekko
"Alligevel er Elba langt det mest interessante ved No Good Deed. Selv i en middelmådig film slår han fast, at det falder ham lige så naturligt at spille massemorder som at spille Mandela."

Fakta

Medvirkende
Colin Evans Idris Elba
Terri Granger Taraji P. Henson
Meg Leslie Bibb
Alexis Kate del Castillo
Jeffery Granger Henry Simmons
Dr. Ross Wilbur Fitzgerald
Bag kameraet
Instruktion Sam Miller
Produktion Lee Clay, William Packer
Manuskript Aimee Lagos
Fotografi Michael Barrett
Klip Randy Bricker
Scenografi Chris Cornwell
Musik Paul Haslinger
Genrer og relationer
Genre Thriller
Nøgleord Fangeflugt, Husmor, Morder
Premieredatoer
Biograf 30.10.2014
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2014
Spilletid 96 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Rainforest Films
Biodistributør United International Pictures

Se også...