All Inclusive

Kort før sin 60-års fødselsdag bliver Lise vraget af sin mand, der har fundet sammen med en dame fra bogholderiet. Lises to voksne døtre, Sigrid og Ditte, tager med hende på ferie til Malta. På hotellet går den umodne og uansvarlige Ditte straks på jagt efter et passende parti til deres mor. Dét huer slet ikke den overfornuftige Sigrid, som har det meget svært med sin festglade lillesøster. © Scope

Produktionsår 2014
Genre Drama, Komedie
Instruktør Hella Joof
Medvirkende Danica Curcic, Maria Rossing, Bodil Jørgensen, Carsten Bjørnlund
Spilletid 88 min.
Biopremiere 25.12.2014
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Hella Joof

(INSTRUKTØR)
Danmarks måske morsomste kvinde, Hella Joof, sprang ud som filmskuespiller i børnefilmen 'Snøvsen ta'r springet' (1984). Siden har hun givet en række komiske biroller af høj kvalitet i film som 'Hannibal & Jerry' (1997) og 'Den eneste ene' (1999). Joof medvirker Anders Thomas Jensens kortfilm 'Valgaften', der fik en Oscar i 1999. Joof er ud...

Anmeldere

Politiken
"Joofs mest velspillede og vellykkede komedie til dato."

Berlingske
"...en godt skrevet og humoristisk buffet med masser af feel good-faktor, pinlige situationer og selvironiske replikker..."

Jyllands-Posten
"...en varm og sød komedie om at finde sine egne ben at gå på, om familiekærlighed, der ikke behøver at være så svær, som man nogle gange gør den til."

Weekendavisen
"Det er og bliver en film for piger. Den er morsom flere steder, hvor manuskriptet scorer point ved at kende til hverdagen, men tvangslatteren bliver en belastning."

Information
"’All Inclusive’ er for det meste underholdende og tilpas interessant på et menneskeligt og psykologisk plan til, at man føler sig i godt selskab."

Ekstra Bladet
"...bliver serveret med både sjæl og timing og og stort set hele vejen igennem holder en fornem balance mellem det morsomme og det rørende - og dermed bliver begge dele på en gang."

B.T.
"en veloplagt og velspillet kvindekomedie, der tør gå til biddet og den kvindelige libido uden at blive plat og lummer, sådan som dens mandlige pendanter har en tendens til."

Ekko
"... takket være et godt skåret manuskript af Mette Heeno, der både originalt og økonomisk forstår at sejle de hårdtpumpede badedyr forbi genrens værste vandede vittigheder og skamredne klichéer, udvikler 'All Inclusive' sig faktisk til en eftertænksom og morsom film om kvinder i almindelighed, men døtre og mødre i særdeleshed."

Brugere

01/05-15kedelig
ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ

22/01-1512 - Mesterlig Mission Mulig: Malta
Spoilers

1. Det mentale loop: Rejsen der omfatter alt bliver til rejsen der omfatter alt.

2. Den røde tråd: At starte med det splintrede glas, skårene på gulve, forestående skilsmisse og fortielse i familien for at bygge dens harmoni og værdier op fra grunden, sluttende med den ultimative, klassiske harmoniske slutscene i bussen.

3. Den komplekse psykologiske start: At tegne et billede at Ditte som sympatisk, hjælpsom og underinformeret i de første scener for i næste scene at vise hendes klokkeklare egoisme gentagne gange.

4, Løgnens dobbelte æstetisk: At skabe en film, hvor datteren for sin mor skaber en kunstig og manipuleret virkelighed, der ender med at tage magten fra datteren, men ikke moren, og hvor instruktøren beholder magten til at manipulere os.

5, Den falske re...

28/12-14
kedelig

Fakta

Medvirkende
Ditte Danica Curcic
Sigrid Maria Rossing
Lise Bodil Jørgensen
Anders Carsten Bjørnlund
Antonio Diogo Infante
Alicia Anna Neye Poulsen
Tina Mia Lyhne
Henrik Rasmus Bjerg
Mogens Mikael Birkkjær
Majken Dahl Pi Svenstrup
Bag kameraet
Instruktion Hella Joof
Produktion Mie Andreasen
Manuskript Mette Heeno
Fotografi Kim Høgh
Klip Cathrine Ambus
Scenografi Mette Rio
Musik Flemming Nordkrog
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Nøgleord Charterferie, Fødselsdag, Mor-datter, Skilsmisse, Søstre
Premieredatoer
Biograf 25.12.2014
Dvd 30.04.2015
Øvrige oplysninger
Land Danmark
Sprog Dansk
Produktionsår 2014
Spilletid 88 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Happy Ending Film
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet
Dvd-distributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...