Sofie Lassen-Kahlke

Sofie Lassen-Kahlke
Den unge Sofie Katrine Lassen-Kahlke kom ind i rigtige mange danske hjem som den syngede nissepige Stella og Kaffe Hanne i TV2's to succesfulde julekalendere 'Krummernes Jul' (1996) og 'Brødrene Mortensens jul' (1998).

Hun fik sin filmdebut med en birolle i familiefilmen 'Vildbassen' (1994), der ligesom alle andre film med Sofie er produceret af Regner Grasten Film.

Med sin naturlige og umiddelbare nede-på-jorden charme fik hun sit endegyldige gennembrud med den ene hovedrolle i ungdomskomedien 'Kærlighed ved første hik' (1999). Filmen fik en fortsættelse to år senere med 'Anja og Viktor', der solgte mere end en halv million billetter.

Efter at have spillet en mindre rolle i den universelt udskældte familiefarce 'Bertram & Co' (2002), kunne Sofie opleves overfor Karl Bille i musicalen 'Askepop- The Movie' (2003). Få måneder senere var hun aktuel igen med 'Anja efter Viktor' (2003).

At Sofie også mestrer det tyske sprog beviser hun tv-filmen 'Drechslers zweite Chance' (2004), hvor hun ses i rollen som Iben Ameland.

Selvom Sofies valg af roller må karakteriseres som meget konservative, så har hun dog haft mod til at være gæst i DR tv's satireprogram 'Banjos Likørstue' i foråret 2002. Året efter var hun gæst i underholdningsserien 'OBLS' på DR og gav ABBA-sangen 'Dancing Queen'.

Inden indspilningerne af 'Kærlighed ved første blik' (1999) var Sofie sammen med Robert Hansen på et tre måneders ophold på Lee Strasberg skuepillerskole i Los Angeles.

I sommeren 2002 hittede Lassen-Kahlke med sangen 'Fodboldfest 2002' sammen med Søren Poppe og de danske landshold i anledning af verdensmesterskabet.

Lassen-Kahlke har sideløbende med sin skuespillerkarriere studeret jura.
Født
18/07-1979 Danmark
< 1 >