hvad er det med den?

5.0
Prisbelønnet (ja!) komedie af brødrene Farrelly, og en af de sjoveste komedier jeg har set. Humoren er langt under bæltestedet, men det serveres for publikum med et glimt i øjet og med en uimodståelig charme. Til tider flækker man af grin og til tider røres man af den søde kærlighedshistorie, som ikke er helt urealistisk.

Cameron Diaz er ikke helt grim og hun fylder hovedrollen godt ud. Hun overskygges dog totalt af Ben Stiller (som ikke helt får lov til at levere alle hans mange komiske sider) og en total sindssyg Matt Dillon. Desuden er der så mange absurde bipersoner som man kan grine over, at man underholdes konstant. Musikken fylder altid en stor del af Farrelly’s film, og her får vi nogle amatør-agtige popsange som bidrager til filmens store charme.

Jeg kan ikke sige, hvad det er jeg holder af ved denne film, da den i bund og grund er en forudsigelig komedie med en meget lav humor. Men man føler alligevel man ser noget stort og personligt fra Bobby og Peter Farrelly, og jeg hoppede med på filmen og morede mig kosteligt. Måske er fem stjerner for meget, men fire stjerner er for lidt!
Vild med Mary