Amerikanske Luftfrikadeller

1.0
En af de gamle skolevenner (Biggs) skal giftes og det var så historien.

Selv om det ikke er historien der har plaget de to første film (særligt nummer to var svag), så havde i hvert fald den første, dog et par morsomme indfald, det var svært ikke at grine af.

Tredje ombæring er desværre endnu dårligere end toeren og den var ellers ikke god. Handlingen er svag, men vel ikke dårligere end de andre, og med et mildt syn på den side, kan man måske endda påstå at den trods alt har lidt mere historie, da et bryllup i det mindste er involveret som undskyldning for at lukke et par lumre vitser ud.

Desværre er stort set hver eneste af de lige lovligt konstruerede (som Don også er inde på) jokes så dårligt integreret i historien, at både timing og morskaben totalt mangler.

Biggs fungerer stadig helt fint i hovedrollen, men han er også den eneste. Scott giver en af de mest hysteriske og irriterende dårlige præstationer jeg mindes at have set, og morsom han er da absolut ikke, medmindre man kan grine af et åndeligt tilbagestående kødhoved som blot springer rundt og provokerer uden charme, uden et blik i øjet eller nogen former for indfald der virker humoristiske.
American Pie - The Wedding