Skuffende

3.0
Jeg havde rigtig glædet mig til denne film, eftersom at den er blevet pustet op til at skulle rumme samme kvaliteter som storfilm som Gladiator og Ringenes Herre - men der mener jeg at den faldt til jorden med et brag.
Jeg fandt den første halvdel af filmen ligefrem kedelig og intetsigende...
Orlando Blooms ensagtige præstationer som følsom lækkerbidsken er begyndt at irritere mig på det grusomste. Frk. Kruger er da en yndig pige - men så absolut ikke karismatisk nok til at gå i krig for. Brad Pitt gør det da udemærket som en veltrænet græsk krigsgalning - men jeg fandt ham på ingen måde særlig beundringsværdig - bortset fra at han var god til at hoppe...
Til gengæld leverede Eric Bana en kraftfuld og overraskende præstation, ligeledes gjorde Sean Bean der desværre var forvist til en mindre og lidt ensformig rolle.
Hectors kone var direkte irriterende og alt for flæbende... og jeg synes der er en del af disse overspillede biroller der absolut ikke bringer noget positivt til filmen.

Som helhed virker den flad, intet fængende soundtrack, ingen overraskelser og middelmådige præstationer.
De fedeste ting er det store vue over den store krigsflåde og den trojanske hest, som jeg synes er fabelagtigt lavet.
Jeg var på intet tidspunktet revet med af filmen, og at sammenligne den med nogle af de bedste film i nyere tid er bestemt en fejltagelse - denne går næppe over i historien som en must-see-klassiker. Bare fordi at det er en storfilm er det ikke en "stor" film.
Troja