Bare god...

5.0
Jeg vil sige at jeg synes virkelig den her film er go.. Oprindeligt tror jeg jeg gik ind og så den fordi jeg virkelig synes at både Orlando Bloom, Brad Pitt, Sean Bean, Peter O'Toole osv. er virkelig gode skuespillere og så pga min enorme interesse for historie af den art.. Men når jeg går ind og ser filmen igen eller køber den på DVD, så ser den hovedsageligt for Eric Bana som jeg før (næsten) ikke skænkede en tanke.. Måske er han ikk lækker eller den slags, men han kan fandme spille skuespil!! Han er virkelig go i den film..

Dette skal da ikke forstås sådan at alle de andre ikke var gode.. For de var de absolut, og jeg synes at Brad Pitt var godt castet til denne rolle.. Da jeg gik ind og så den tænkte jeg lidt over om ikk han var lidt malplaceret i denne film, men da jeg gik ud igen tænkte jeg slet ikke sådan. Og det skal lige siges at jeg er IKKE en af den der synes han er lækker..

Og så synes jeg at Orlando Bloom gjorde det ret godt.. Specielt der hvor han kravler hen og klamrer sig til Bana's ben.. Det er virkelig godt..

Ja.. Havde da ikk mer og sige om den lige nu, andet end at jeg skal ind og se den igen snart!
Troja