Endelig

6.0
Hvor skal man starte.....
Jeg synes det var en fed oplevelse at se den i biffen. Filmen er så flot lavet. Det var lidt ærgerligt at tidsperspektivet ikke rigtig funkede. Man fik ikke fornemmelse af de ni år.
Jeg vil sige at endelig kom Blooms rolle til sin ret med hans skuespil. denne gang er der heldigvis ikke så meget drama over ham, som i LotR og Pirats. Det passer lidt bedre til ham at være en piveskid, men aligevel lidt romantisk.
Pitt gjorde det jo osse godt. ham var der dog lidt for meget drama over i nogle af kampscenerne (specielt den med Hector), men det gjorde egentlig ikke så meget igen.
ENDELIG en rigtig god rolle til seje Sean Bean!! der var lidt for meget hår pragt, men nu er det jo ikke udseende vi skal dømme på. Hans rolle var noget af det bedste.
næsten nok om skuespillerne (det er jo trods alt den der gør filmen), Peter O., Diane Kruger, Eric Bana ikke mindst og alle de andre gjorde det til den fede, gode, trip opbyggende olevelse.....

Til den meget udbredte "nøgenhed" kan jeg kun sige: det var Grækenland den gang. det var ikke lige så pivede som vi er! + det giver kvindeligt puplikum og hvad så!

Som film slog den helt klart LotR (undsklynd)!
Troja