HVA ER DET HER!?

2.0
Forestil dig "2 fast 2 furious" på motorcykler og med masser af læder, bare damer og brylcreme... ja, det er præcis så lamt! Det er faktisk så dumt som det kan blive!! Når en film er nødt til at kopiere stil, miljø og karakterer fra en møgfilm som "2 fast 2 furious" er der noget galt! Og det er lige præcis hvad der er med "Torque", der byder på noget af det dårligste og mest kiksede underholdning siden førnævnte motorfilm og trods det væmmeligt store udbud af sådanne film lykkes det denne film at distancere sig i den helt forkerte retning, hvilket et eller andet sted må siges at være lidt af en bedrift i sig selv!

"Torque" handler i korte træk (ja, der er faktisk ikke nogle "lange træk" i denne film så...) om en ung motorcykelentusiast ved navn Ford (hmmm, hvorfor ikke bare kalde ham Harley Davidson, Ejvind Suzuki eller Preben Kawasaki!?) der har været i eksil i Thailand på grund af et eller andet med noget narko og nu tager han så hjem for at få styr på sagerne, vinde sin store mekanikerkærlighed tilbage og bare, lissom du ved, være enormt fri og lykkelig på sin store kværn/grusflytter!

Det er naturligvis ikke så nemt, for først og fremmest er der en lang række onde, rockeragtige "hoodlums", der skal kæmpes overordentligt meget imod og det hele prøver selvfølgelig at være så uforudsigeligt og ekstravagant at det ender pinagtigt ligetil! Vi får serveret et par fine og faktisk flotte, men som oftes aldeles urealistiske og klicheeagtige, stunts og der er sådan set rigtig god fart over feltet så man keder sig skam ikke! Men "Torque" bliver bare aldrig bedre end "plain bad" og minder for det meste mere om et dårligt (og her snakker vi altså "Tokyo Racer"-dårligt!) racerspil end en film, hvilket er en lidet kompliment...

Nu er det så heller ikke sådan at "Torque" bliver spor bedre af at replikkerne er så umådelig ringe, at det meste der bliver sagt, er hvor dumt det der bliver sagt er (hvis I kan forstå sådan en lille én!?)! Heldigvis så jeg filmen i selskab med gutterne og en flok øl og eneste ros jeg kan give filmen er at jeg faktisk blev underholdt af dette ufrivilligt komiske makværk og flere steder i filmen bliver lattermusklerne motioneret gevaldigt, men desværre er der ligeså mange steder hvor tæerne bliver krummet gevaldigt og hvor skuespillet bare ikke kan grines af, men kun leder ens hjerne hen på selvmorderiske og andre ukristne tanker!

Derfor skal filmen ses, hvis den da overhovedet skal ses, sammen med jeres venner og så er I så godt som garanteret et usædvanligt godt, men ufrivilligt grin, hvilket er derfor at den får 2 stjerner da den, om ikke andet, var virkelig morsom! En ting "2 Fast 2 Furious" aldrig var og aldrig vil blive..."My name is Ottooo; I'll be playing Pablooo!"
Torque - Hævn på to hjul